Média

A The Walking Dead új csatornára megy

Ahogy arról korábban beszámoltunk, április 30-án (várhatóan 16 óra körül) lekapcsolják a magyar FOX tévécsatorna sugárzását, és a helyére több szolgáltatónál egy újonnan induló hazai csatorna, a Film4 kerül.  Bár a FOX csatorna nem túlságosan volt nézett – azért is szüntetik meg a sugárzását – ugyanez nem volt elmondható a The Walking Dead című sorozatról, melynek a FOX csatorna adott helyet, egészen a legutóbbi, 8. évadig.

A csatorna megszűnésével azonban veszélybe került a sorozat sugárzása is. A SorozatWiki blog azonban most arról ír, hogy a The Walking Dead következő, 9. évada egy másik tévécsatornán, a Viacom médiavállalathoz tartozó RTL Spike csatornán tovább folytatódik majd. Az RTL Spike már alá is írta a szerződést, melynek értelmében megvásárolta a 9. évadot, sőt jogot szerzett minden további szezon bemutatására is.

További fontos információ, hogy csakúgy mint eddig a FOX-nál volt, az amerikai premierrel egyszerre, és magyar szinkronnal lesz látható a sorozat. A folytatás ősszel érkezik, de az RTL Spike addig is megismétli a sorozat eddigi valamennyi évadát.

Egyébként szintén a Viacommal összefüggő hír, hogy a médiavállalat hamarosan egy új tévécsatorna indítását is tervezi.

Ma derült ki az is, hogy az új Film4 csatorna milyen filmekkel indít majd. A csatorna kódolatlanul lesz fogható az első időszakban.

tévé, tv
Új csatornát indít az RTL Spike tulajdonosa Magyarországon
Tovább terjeszkedik a Viacom Magyarországon, jelentette be a Music Television és az RTL Spike csatornákat is működtető tévétársaság magyarországi vezetője.
tv
Átalakul a hazai tévés csatornakínálat
A hónap végén megszűnik a FOX magyarországi sugárzása. Helyére egy induló hazai csatorna, a Film4 kerül. Aznap más jelentős változás is lesz a hazai tévés piacon: ne lepődjön meg, ha nem ott találja kedvenc csatornáit, ahol megszokta!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik