Média

Mészáros Lőrinc tévéjétől újabb vezetők távoznak

echo_tv_studio-1024x576-1024x576
echo_tv_studio-1024x576-1024x576

Mészáros Lőrinc korábbi bizalmi embere, Csík Zoltán igazgatósági tag után Czégel Pál pénzügyi vezető, valamint a műszaki igazgató, Varga Lajos is távozik a felcsúti milliárdos által 2016 végén megvásárolt Echo TV-től.

Csík Zoltán tegnap még azt mondta a 24.hu megkeresésére, maga döntött a távozás mellett, és azért, mert feladatait teljesítette, az Echo TV-t beindította, most pedig új feladatokkal bízták meg, illetve tagadta, hogy a Veszprém Handball Team Zrt.-től is eltávolítanák, sőt azt mondta, új megbízatása ezzel is összefügg majd.

echo_tv_studio-1024x576-1024x576
Távozik Mészáros Lőrinc kulcsfigurája az Echo TV-től
Felhívtuk Csík Zoltánt, az Echo TV leköszönő igazgatósági tagját, aki megerősítette a hírt, majd sejtelmesen válaszolt arra a felvetésre, hogy a médiában folytatja-e karrierjét.

Leltároznak a tévénél, de Csík azt mondja, ez nem miattuk van

Kerestük tegnap a tulajdonost, Mészáros Lőrincet is az ügyben, mivel tudtuk, könyvvizsgálót váltott a cég és napok óta leltározás van a cégnél, de a felcsúti polgármester titkárságán csak későbbre ígértek választ az írásos kérdésekre, hogy van-e összefüggés a távozás között. Ma reggel mi is értesültünk róla, de végül az Index írta meg elsőként, hogy Varga és Czégel is távozik. A portál ezután újra felhívta Csíkot, de a volt igazgatósági tag azt mondta, nincs köze a távozásoknak a leltárhoz és az állítólagos hiányokhoz.

Csík az átvilágításról azt mondta, hogy csak az évi rendes könyvvizsgálat folyik a cégnél, majd lényegében megismételte tegnapi szavait, hogy a jó viszonyt fenntartva mondott búcsút a csatornának, tehát szó sincs arról, hogy elküldték volna. Tagadta, hogy bármilyen pénzügyi visszásság lett volna, szerinte a pénzügyi vezető is csak azért megy el, mert a munkát befejezték.

Jelenleg keressük az ügyben Farkas Boglárkát, az Echo TV vezérigazgatóját, hogy a távozó igazgatók utódlásáról, a leltárról és az elválás körülményeiről érdeklődjünk, de sajnos nem veszi fel a telefonját. Ha akár tőle, akár Mészárostól visszahívást vagy választ kapunk, arról természetesen még beszámolunk.

Ismét terjeszkedik Orbán médiarendszere
A Szolnokon sugárzó Amadeus Rádió a napokban Andy Vajna filmügyi kormánybiztos közvetlen közelébe került. A volt tulajdonos azt ígéri, marad a rádió megszokott formátuma.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik