Média

Folytatódik a Feleségek Luxuskivitelben

Feleségek luxuskivitelben
Feleségek luxuskivitelben

A VIASAT3 már be is rendelte a folytatást, jön a folytatás a dúsgazdag magyar nők életét bemutató, nagy sajtóvisszhangot kiváltó Feleségek Luxuskivitelben című műsorból.

A témáról elsőként cikkező SorozatWiki blog felidézte, hogy a csatorna tavaly szeptember végén indította el a fényűző életet élő nőkkel foglalkozó műsora első szériáját, mely hétfő esténként nyolc részen át volt képernyőn, és bár az nem hozott kimagasló nézettséget, de azért nem is teljesített rosszul, ráadásul sokan foglalkoztak a produkcióval és szereplőivel. Egyébként mi is.

A SorozatWiki szerint a VIASAT3 tulajdonosa, a Sony Pictures Television Networks (SPTN) által berendelt műsor második részének forgatása hamarosan kezdődik, és várhatóan a legújabb részek már tavasszal képernyőn lehetnek. A blognak Temesvári Marietta, az SPTN közép-európai regionális tartalomfejlesztési stratégiáért felelős vezetője is megerősítette az értesülést, sőt azt is elárulta, hogy az új évadban is 8 epizód lesz képernyőn, és az eddigi 5 főszereplő mellett új arcok is megjelennek majd benne. Temesvári a tavalyi év egyik legnagyobb televíziós sikereként említette a műsort, amelynek folytatása iránt a nézők részéről is komoly igényt érzékelnek.

A Feleségek luxuskivitelben második része miatt az élettől is elment a kedvünk
A botoxparti és ez az egy óra a bizonyíték arra, hogy a pénz nem boldogít.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik