Média

Változik a VIASAT6 műsorrendje

Spartacus: Vér és homok: ©2017 Starz Entertainment LLC
Spartacus: Vér és homok: ©2017 Starz Entertainment LLC

A TV2 és az RTL Klub után a Sony Pictures Television Networks (SPTN) csatornája, a VIASAT6 is bejelentette, hamarosan megváltoztatja műsorrendjét. A változásokra január közepén kerül sor.

A változásokat követően hétfőtől péntekig 21 órától kezdődik majd A zöld íjász akciósorozat második évada. Január 8-tól hétfőtől csütörtökig 22 órától az X-akták hatodik, majd hetedik évadával folytatódik a két FBI-ügynök, Mulder és Scully rejtélyes ügyek utáni nyomozása.

Hétfőnként 23 órától hazánkban eddig be nem mutatott részekkel érkezik a Z, mint zombi negyedik évada.

Szintén országos tévépremierként lesz látható keddenként 23 órától a Kolónia második évada.

Az országos premierek mellett szerdánként 23 órától a képregények világába kalauzolja nézőit a csatorna a Marvel’s Inhumans első évadával, amely egy mutáns faj királyi családjának történetét mutatja be, akik a Holdon élnek egy titkos birodalomban. Csütörtökönként szintén 23 órától a Spartacus: Vér és homok című akciósorozatot láthatják a VIASAT6 nézői.

A VIASAT6 minden péntek este 22 órától különböző sikerfilmeket sugároz majd. Január 12-én képernyőre kerül a Pénzvonat Wesley Snipes, Woody Harrelson és Jennifer Lopez főszereplésével, a január 19-én pedig a Csillagközi invázió lesz látható.

A nézők szavazatai alapján abszolút győztesnek megválasztott Kristóf Réka énekes a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor fináléjában a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2017. június 2-án.
Jön a Virtuózok új évada
Már a negyedik évadát kezdi hamarosan a közmédia zenés tehetségkutatója.

Kiemelt kép: Spartacus: Vér és homok. ©2017 Starz Entertainment LLC

Ajánlott videó

Olvasói sztorik