Szórakozás

A Feleségek luxuskivitelben második része miatt az élettől is elment a kedvünk

Azt se tudom, hova nézzek a Feleségek luxuskivitelben második részében. Az tuti, hogy ez nem spontán műsor, minden pontosan ki van számolva, meg van tervezve. Vagy ha nem, akkor óriási a baj és a feleségek érdekében remélem, hogy nem ilyen vészesek a való életben.

Az első epizódban, megismertük a hat dúsgazdag nőt, Luxus Babettet, Luxus Bogit, Luxus Vivit, Luxus Ritát, Luxus Dalmát és Luxus Rubint Rékát, aki a csapat fekete báránya. Nem csoda, hogy Rubint hamar kiszállt a csapatból, már nekem volt kellemetlen, hogy egy társaságban mutatkozott azokkal a lányokkal, akiknek egy tevékenység a legfontosabb az életben:

a másik kibeszélése. A minél nagyobb kupac szar kavarása.

A műfaj királyai Luxus Babett és Luxus Vivi össze is vesztek a második részben, hogy ki kire mondott mit. Ki beszéli ki a másik férjét a háta mögött, ki mekkora Vajna Tímeát nyomott egy idősebb palival. Luxus Babett magyarázhatta bárhogy a bizonyítványát, Vivien egyszerűen nem fogadja el, hogy szegény András 20 évvel idősebb a feleségénél.

Észrevettétek, hogy Vajna Tímeán gúnyolódnak a Feleségek luxuskivitelbenben?
Új adással jön A két Lotti, a célkeresztben a Feleségek luxuskivitelben.

Az a helyzet, hogy ez a műsor nem (csak) azért megosztó, mert lehet irigykedni a luxusra. Oké, hogy az átlag magyarnak elérhetetlen egy lakás a Rómain, de nem lehetetlen. Itt még nem milliárdokról beszélünk, hanem a budapesti felső középosztályról, aki a MOM Parkban vásárol a Westend helyett. Szűk réteg, de nem olyan durva, hogy leessen az állam. Köze nincs ahhoz a luxushoz, amit bármelyik amerikai filmben látunk. Nem ismerem Luxus Vivien bankszámlakivonatát, de majdnem a fejemet teszem rá, hogy ugyanez a költekezés New Yorkban már nem menne. És hogy ez kit érdekel? Senkit, remélem, hogy őt sem bántja. Csak azért érdekes, mert ebben a tekintetben egy szereplő kilóg a sorból.

Csősz Boglárka, aki évek óta Isztambulban él török férjével, Burakkal. Elképesztő luxusban, személyzettel, külön erdővel, Maseratival. Ez egy más kategória. 

A szerkesztők kérésére vagy magától azért ő is szeret keverni, az egyenesség sem a barátja. Vivien ugyanis volt olyan szíves, hogy meghívja az otthonába. Egy tetőteraszos, panorámás lakásban találjuk magunkat, ami a belső udvarra és a Dunára néz.

Jó kis teraszotok van, lehet itt bulizni. Medence, kert, minden van.

– mondta Csősz Boglárka, majd rákontrázott a saját szavaira a riportszobában.

Én nem szeretem a felhőkarcolókat, laktam már ott is. Nem az én világom. Nekem kell egy külön magánkert, nyugalom, csend. Hogy ne halljam a gyerekzajt.

– nagyjából leszegényezte Vivient, aki ha ezt tudná, biztos már javában keresné a fogást Bogi férjén, Burakon, hogy miért lehet szomorú az életük. Vagy már meg is találta, nincs gyerek, úgyhogy tuti, bűzlik a kapcsolat.

Fotó: Viasat3

A Feleségek Luxuskivitelben a tökéletes példa arra, hogy a pénz nem boldogít. Lehet kommentelni, hogy nem kell nézni ezt a szörnyűséget, csak butít, de nem.

Ezt dugnám minden gyerek orra elé, hogy „na, akarsz még gazdag lenni? Ugye, hogy nem?”

Adja az ég, hogy a barátaim ne az alábbi mondattal próbáljanak felvidítani, ha magam alatt vagyok.

Ritának nagyon nehéz éjszakája volt, úgyhogy eldöntöttem, hogy elviszem egy botoxpartira.

– ajánlotta Luxus Babett a barátnőjének.

Tényleg elvitte, és csak úgy jöttek a szurik. De amíg Rita megúszta pár injekcióval, addig Babett kapott vagy húszat. Ráadásképpen jött egy kis hialuron a szájába. Amikor leért a csapat a már előre leszervezett Rubint Réka-féle alakreform táborba, megkapta, hogy kacsaszáj lett az eredmény. Sajnos nem tudok vitatkozni, pedig szeretnék.

Fotó: Viasat3

Ezután jött a dráma. Kiderült, hogy ez a nagy luxusbarátnő-hangulat kamu. Mindenki utál mindenkit, senki se olyan csinos, mint saját maga. Mindenki a másikra mutogat, hogy egy unatkozó, kitartott luxusnő. Innen üzenem Rubint Rékának, hogy jól tette, hogy kiszállt. Végül, de nem utolsó sorban egy kis fejtörő, amit Babett botoxdokija ihletett. A plasztikai sebész-iskola, első lecke: hogy reagálna az alábbi bemutatásra?

Hoztam egy asszonyt magammal. 

a, maga hasonlít az édesanyámra

b, asszonyt? maga egy fiatal, gyönyörű hölgy 

c, látom, magára férne egy-két operáció, feltöltenék ezt-azt

Babett embere természetesen a b, opcióval kenyerezte le a botoxpartira szomorúan érkező, de onnan boldogan távozó Ritát.

Jövő héten irány Törökország, lehet félni. 

Kiemelt kép: Viasat3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik