Média

Újabb változások az InfoRádiónál

inforádió
inforádió

A nemrég Módos Márton tulajdonába került budapesti hírrádió, az InfoRádió bejelentette, hogy Infostart.hu néven újul meg az InfoRádió híroldala, az inforadio.hu. Ezzel párhuzamosan stratégiai együttműködésben jövő év január elsejétől a Portfolio Csoport (NET Média Zrt.) értékesíti majd az Infostart.hu hírportál felületeit.

Lantos Csaba, a kórház tulajdonosa beszél a felújított Róbert Károly Magánkórház sajtótájékoztatóján 2016. január 15-én. A 4000 négyzetméter alapterületű kórházat másfél év alatt újították fel. MTI Fotó: Bruzák Noémi
Kiszállt a portfolio.hu és a penzcentrum.hu egyik tulajdonosa
Néhány nappal ezelőtt eltűnt Lantos Csaba bankár a gazdasági hírportálok mögül, melyeknek így már csak két tulajdonosa maradt: Bán Zoltán és Balogh Gabriella.

Az Infostarton friss hírekkel, szakértői elemzésekkel, exkluzív interjúkkal lehet majd találkozni, a rádió tájékoztatása alapján a tőlük megszokott tárgyilagosságot követve. A napi hírfolyam mellett egyedi audio- és videotartalmakat is kínál majd az oldal, az okosrádió-felületen letölthetők a legfrissebb politikai, gazdasági, sport-, időjárási vagy közlekedési hírek, és a tematikus magazinműsorok teljes, kereshető hangtárát is megtalálhatják egyetlen platformon a tartalomfogyasztók.

Az Infostart márkát egyébként az Inforádió 2002-ig egyszer már használta, de azután elaltatták azt.

Célunk, hogy az újrapozicionált és megújult hírportál valamint a Portfolio Csoport gazdasági és híroldalai együttesen egy koncentrált prémium ügyfélszegmens elérését biztosítsák a hirdetőknek olyan tartalmi környezetben, amely minőségét és szakmai megközelítését tekintve egyedülálló a magyar piacon.

– írta Módos Márton, az InfoRádió Kft.  tulajdonos-ügyvezetője a Médiapiac.com-hoz és a Kreatívhoz eljuttatott közleményében.

A Portfolio csoportot működtető Net Media Zrt.-hez tartozik a Portfolio.hu-n kívül a Pénzcentrum.hu és az agárszektor.hu is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik