Light

VV Fanni már a családjának is bemutatta Dennist

A VV7 szexuálisan legaktívabb párja kint is folytatja a kapcsolatát, amiben újabb mérföldkőhöz érkeztek. De hogy a loboncos lány szülei hogyan fogadták a magamutogató Dennist?!

A valóságshow alatt VV Fanni anyukája gyakran panaszkodott a sajtóban arról, hogy mennyire szégyelli lánya viselkedését. Akkor azt is kijelentette, hogy nem fogja megengedni Dennisnek, hogy átlépje otthonuk küszöbét, most mégis náluk járt a fiú, sőt ott is aludt.

A nagyhajú szolikirálynő a minap még arról vallott, hogy nem szerelmes Dennisbe, de kapcsolatukat komolyan gondolja és folytatni szeretné a viszonyt, így nagy lépésre szánta el magát. Fanni bemutatta a családnak választottját, a hétvégén pedig ő is találkozhat anyósjelöltjével.

“Tegnap este nálunk aludt, vasárnap pedig hozzájuk megyünk családlátogatóba. A mamám már viccelődött is vele, de a szüleim is jól fogadták. Dennis hozott virágot az anyukámnak, apukámnak pedig pezsgőt, akivel már pertut is ittak” – mesélte lelkesen Fanni.

“Izgulok amiatt, hogy bemutatom Fannit a családomnak, de anyukám egyébként kedveli őt, és mindenki másnak is szimpatikus” – tette hozzá Dennis a 8:08 Minden Reggel műsorában.

Ezt olvasta már? D. Tóth Kriszta párja lenyűgözte Vilmos herceget

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik