Szórakozás

VV Robin: Anyukám fog vigyázni a pénzemre

VV Robin (VV Robin)
VV Robin (VV Robin)

A Való Világ 7 győztese nem akar celebkedni, ölébe hullott milliói sorsáról anyukájával közösen döntenek majd. Jelenleg hirtelen jött szerelménél hajtja álomra a fejét.

Mit éreztél, amikor kiderült, te vagy az, aki mindent visz?

Abban a pillanatban azt éreztem, hogy végre megváltozik az életem. Amit idáig átéltem, a nélkülözés, az albérletről albérletre járás az megszűnik, és végre visszaadhatom anyukámnak azt a sok támogatást, amit eddig kaptam tőle.

A valóságshow szereplőkhöz hűen te is a médiában képzeled el a jövődet?

Nem feszülök rá, hogy ezentúl a köztudatban legyek. Ha kapok lehetőséget, élek vele, de én a saját kis világomban is jól érzem magam. A legfontosabb számomra az, hogy végre én irányítom az életem. A médiamunka nem volt a terveim között, de ha látnak bennem affinitást, akkor természetesen nem fogok nemet mondani. Egyelőre nem tudom magam elképzelni közszereplőként, a celebség pedig a lehető legtávolabb áll tőlem.

Mi volt akkor a cél, amikor a játékba jelentkeztél?

Meg akartam mutatni magam, kíváncsi voltam mire vagyok képes, egy önfejlesztő tréningnek fogtam fel. A fő cél viszont a nyeremény volt, amivel egy olyan fordulatot vett az életem, ami egyébként soha nem adatott volna meg. Korábban felszolgálóként dolgoztam, mert mindig is a vendéglátás érdekelt, de nem jutottam egyről a kettőre.

Fotók: Berecz Valter

Van valami álmod, amit a nyereményedből megvalósítanál?

Édesanyám akarata szerint sportiskolába jártam. Tíz évig úsztam, öt évig vízilabdáztam, de amikor felköltöztem Budapestre ez véget ért, mert nem voltam olyan tehetséges játékos. Ezután pedig a vendéglátásban helyezkedtem el, mert mindig is ez érdekelt. Az volt a vágyam, hogy egy saját helyet nyithassak, és ez most talán valóra is válhat. Még nincs semmilyen tervem, de ez egy nagy álmom.

Sokak szerint nem érdemelted meg a győzelmet. Azt is sokszor megkaptad, hogy nem csináltál semmit a játékban…

Jogos vagy nem jogos, a lényeg hogy én nyertem meg, tehát innentől kezdve bárki bármivel támad, annak nincs helye. Lehet, hogy nem voltam annyira szórakoztató, mint a Dennis, de én a való életben sem szeretem ennyire produkálni magam.

Miért csak a játék végére tudtál kinyílni és megmutatni a valódi személyiségedet?

Amikor utolsóként bementem a villába, elég nehéz volt beilleszkedni a díszes társaságba. Annyira kialakultak már a kapcsolatok, hogy csak kapkodtam a fejem, nem tudtam, hogy kezdjem el a játékot. Rájöttem, hogy ez az egész nem is olyan egyszerű, mint amilyennek gondoltam. Aztán amikor visszatértem egy győztes párbajról, akkor elkezdtem hinni abban, hogy amit én képviselek, annak itt helye van.

Miért vontad ki magad a konfliktusokból?

Megijedtem a helyzettől. Kint, ha valakivel bajom van, azt el tudom kerülni, ha megmondom a véleményem, akkor nem folytatódik tovább a dolog. A villában viszont 0-24-ben össze voltunk zárva, és sokkal nehezebb volt kezelni a vitákat. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy mindig elmondtam a véleményem.

Te is szerettél volna egy szerelmi szálat odabent, de csak nagy sokára jött össze…

A játék elején úgy terveztem, hogy szerzek egy lelki társat, akit el tudok kapni, ha rossz kedvem van. Próbálkoztam Dórinál és másoknál is, de nem jött össze a dolog. Három hónapig szenvedtem emiatt, és úgy éreztem, férfiként csődöt mondtam. Edinával a kezdetekkor meg volt a kölcsönös szimpátia, de később csalódtam benne, utána inkább Laci bosszantása miatt közeledtem felé. Aztán jött derült égből villámcsapásként Anett, akivel olyan volt, mintha már ezer éve ismernénk egymást.

És ez őszinte mindkettőtök részéről?

Úgy érzem, hogy Anettel komoly kapcsolat is kialakulhat köztük, én hiszek ebben. Az őt ért támadások pedig nem igazak, hiszen amikor bejött a villába, én akartam őt elcsábítani, és az, hogy ezt viszonozta, ez számomra volt öröm. Jelenleg nála lakom, amíg nem költözhetek be a saját lakásomba, és mindenben támogat engem.

Anettnek gondja volt a korkülönbséggel, de te kifejezetten az idősebb nőkre buksz, igaz?

Alapvetően a 30 feletti nők a zsánereim, velük értem meg magam. Az előző párom is idősebb volt tőlem, de végül kijöttek az élethelyzetbeli különbségek, ami miatt szakított velem. Ennek ellenére erre vágyom, mert a saját korosztályomtól nem kapok annyi tapasztalatot, mint az idősebbektől. Én így érzem jól magam.

El fogod herdálni a havi egymillió forintos álomfizetésedet?

Még soha nem volt ennyi pénzem, úgyhogy meg kell még küzdenem ezzel a gondolattal. Alapvetően tartalékolni fogok, és megpróbálok minél hamarabb munkát találni, és visszaállni a régi kerékvágásba. Biztos, hogy nem fogom elszórni a nyereményt. Úgy gondoltam, hogy anyukám fog rá vigyázni, hiszen ő az egyetlen nő az életemben, aki mindig támogatott. Vele fogom átbeszélni a dolgokat, és segíteni is akarok neki, hogy ne legyen gondja semmire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik