Light

VV7: Gyors pénzcsinálásba fog Dennis

A Való Világ 7 második helyezettje rohamléptekben kezdi újjáéleszteni rapperkarrierjét, mert valamiből fizetnie kell kétmilliós tartozását.

A beköltözés előtti hónapokban VV Dennis már annyira elúszott anyagilag, hogy a csekkeket sem tudta kifizetni, ráadásul kétmilliós adóssága van, amelyet a rapperkarrierjének beindítására költött, hiába. A megmentést most mégis éppen a zenéléstől várja.

“Elég sok mindenkinek tartozom, azon leszek, hogy ezeket visszafizessem. Más választásom nincs. (…) Azt hittem, már a villa ajtajában várnak rám a behajtók. Hogy legyen pénzem, megint belefogok a rapkarrierem építésébe. Elég sok tervem van, nem tudom, ezek mennyire fognak megvalósulni. Ha Majkának sikerült rappeléssel karriert csinálni, akkor nekem is összejöhet. Egy showman vagyok, semmilyen karaktereket nem gyúrtam össze másokból, az, aki bement a játékba, ízig-vérig én voltam: Dennis, a komisz” – mondta a Borsnak Dennis, aki egyike azoknak, akiknek a médiatörténelem leggusztustalanabb pillanatait köszönhetjük.

Dennis erre a klipre költötte a milliókat. Ön szerint megérte?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik