Szórakozás

VV Fanni édesanyja nem engedné be Dennist az otthonába

A loboncos villalakó szülei nem rajonganak lányuk választottjáért, ráadásul most azon is izgulniuk kell, hogy ne váljanak idő előtt nagyszülőkké.

VV Fanni anyukája már többször is kiakadt lánya közönséges viselkedése miatt, amivel úgy érzi, szégyent hoz családjukra, az pedig már csak hab a tortán, hogy ágyjelenetei alkalmával még a védekezésre se fordítanak gondot.

Habár úgy tűnik Fanni és Dennis kapcsolata kezd komolyabbra fordulni, és a kinti életüket is együtt tervezgetik, a lány édesanyja látni sem akarja Dennist.

“Az én ajtómon ez a fiú ne kopogtasson, mert nem lesz beengedve. Egyáltalán nem látom szívesen a házunkban. Tisztában vagyok azzal, hogy az én lányom is nagyon bután viselkedik, amikor annak ellenére nem védekezik, hogy ott van egy óvszer-automata a villában. De azt gondolom, hogy ilyen esetben nemcsak a nőnek, hanem a férfinak is észnél kell lennie, ráadásul Dennis már 27 éves, nem lehet rá azt mondani, hogy tudatlan fiatal. Elvárnám, hogy vigyázzon a lányomra, de ez eszébe sem jut” – fakadt ki a Blikknek Katalin.

Fotó: RTL2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik