Light

Varga Viktort madárijesztőnek öltöztették

Az extravagáns öltözködéséről híres énekes egy szőlőbirtokon kis időre megvált saját ruháitól és két csinos hölgy gondjaira bízta magát. 

Varga Viktor, Sipos Tomi, Marenec Fruzsi és a SportKlub műsorvezetője, Tücsi rendhagyó szüretet tartott, ahol a madárijesztő öltöztetés is a programok közt szerepelt. A nemrég szakítást megélt Varga Viktor most sem hazudtolta meg önmagát; az énekes annyira megirigyelte a lányok bábujának kivételes helyzetét, hogy inkább átvette a helyét, ledobta a ruháit és kikövetelt magának egy kis babusgatást.

“Hát persze, hogy kedvem támadt a madárijesztő helyére lépni. Hiszen kevés jobb dolog van annál, mint amikor két nő öltöztet… De, talán egy van: ha vetkőztet” – kezdte Viktor, aki a gyümölcsszedés során egy pillanatra a jövőbe is belelátott.

“Ahogy a tőkék között mászkáltam, volt egy jövőbeli emlékképem: tisztán láttam magam előtt, ahogy egy igazán emlékezetes bulit tartok itt. Tudni kell rólam, hogy minden évben csak egy hatalmas partit szervezek. Azt hiszem, most megjelent előttem a jövő évi születésnapom.”


Fotó: RedLemon

 
 
 
 
 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik