Light

Cinthya Dictator: Csalódtam Viktorban

Az Édes Élet szereplője úgy gondolja, szakításuk után illett volna várni egy ideig, mielőtt expárja új lánnyal mutatkozik. Varga Viktor azt mondja, nem történt semmi.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, Varga Viktort egy ismeretlen barna hajú lánnyal fotózták le egy wellness szállodában. Mivel az énekes még csak két hete szakított párjával, a lányt érthetően megviselte a hír.

“Nagyon felkavart, nagyon rosszul érintett, mert úgy éreztem, hogy Viktor az összes tévéműsorban elmondja ugyanazokat a kliséket (…) és még két hét sem telt el, és ő már másnak a társaságát keresi. Én úgy gondolom, hogy ha ilyen nagy szavakat használ a kapcsolatra, akkor van egy időtartam szerintem, amit illik betartani (…) hogy egy kis gyászidőszakot tart. (…) Ha én találkoznék valakivel, biztosan nem nyilvánosan tenném, mert nem akarnám őt bántani. (…) Mindenesetre csalódtam (…) az, amit ő közvetít, és amit tesz, aközött nagy a különbség. (…) Minden hidat feléget kettőnk között” – mesélte láthatóan nagyon zaklatottan Cinthya Dictator az ominózus jakuzzis eset kapcsán.

Viktor szintén az Aktívban mesélt a sztoriról. Elmondása szerint a barna hajú lányt nem is ismeri, és csak pár szót váltottak a fürdőben. Viszont nem érti az emberek gonoszságát, és azt, hogy hogy adhatják el a becsületüket 10 ezer forintért; mindenesetre szerinte Cinthyának nincs min kiborulnia.

“Cinthynek nyilván nagyon rosszulesett; viszont nincs ami rosszul essen valójában, mert nem történt semmi” – mondta el az Ázsiába készülő énekes.

Ezt olvasta már? Még nincs egyéves, de már szelfizik Berki Natasa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik