Szórakozás

Az Édes Élet szereplőit parodizálja az Irigy Hónaljmirigy

Mindenkit elküld az Édes Életbe új klipjében az Irigy Mirigy. A zenekar Varga Viktor Lehet zöld az ég című dalát költötte át, a hozzá kapcsolódó videóban pedig megjelennek a TV2 jól ismert karakterei is.

A mirigyesek új klipjében többek között Varga Viktor és Cinthya Dictator hektikus szerelmi élete elevenedik meg. Viktort Kabai Laci, Cinthyát pedig Molnár Imi alakította.

„Varga Viktor remek alapanyag egy paródiához: több mint érdekes a személyisége, az életformája – már amit az Édes Életben látunk – ezért választottuk őt a következő „áldozatunknak”. Ugyan a hírek szerint véget ért a kapcsolatuk Cinthyiával, de a románc különleges pillanatai megértek egy paródiát. Viktor Lehet zöld az ég című dala nem a legfrissebb sláger, de 2010 óta folyamatosan játsszák a rádiók, hatalmas sikert ért el, ezért úgy gondoltuk, még mindig megérdemli, hogy bekerüljön a „célkeresztbe”” – magyarázta az Irigy Hónaljmirigy dobosa.

Laci azt is elárulta, hogy a videóban szemtanúi lehetünk Berki Krisztián ominózus herevasalásának, Kelemen Anna épülő popkarrierjének, és Győzike kiborulásainak is.

Ezt olvasta már? Dukai Regina finoman szólva sem aratott osztatlan sikert vasárnap.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik