Szórakozás

Cinthya: Szerettem, hogy Viktor uralkodik rajtam

Az Édes Élet sztárja Tunéziába menekült szerelmi bánata elől, a kinti férfiak udvarlása pedig sok önbizalmat adott neki.

Cinthya és Varga Viktor szakítása még mindig téma, habár mindketten próbálnak túl lenni a dolgon. A fotós lány például egészen Tunéziáig repült, hogy el tudjon szakadni az itthoni fájdalmaktól, és elmondása szerint nagyon sokat segített neki az utazás. Próbált beilleszkedni az arab kultúrába, ami szerinte sok hasonlóságot mutat Viktorhoz fűződő kapcsolatával. A nők elnyomását ugyanis ő is megtapasztalta, de paradox módon élvezte a helyzetet.

“Picit Viktor is próbált elnyomni, de nekem ez a fétisem is volt. Annak ellenére, hogy én mindig lázadtam ellene, valahol szerettem is. Szerettem, hogy uralkodik rajtam, mert ez egy nőnek valahol vonzó is, amellett, hogy közbe meg rossz is” – mesélte Cinthy a Mokkában.

Az iskoláját idén ősszel folytató lány azt is elárulta, hogy útja előtt még írt egy üzenetet volt szerelmének, de az válaszra sem méltatta: “Írtam neki egy sms-t mielőtt kimentem Tunéziába, hogy fáj, hogy nem tud velem lenni, de nem válaszolt semmit.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik