A SAVEUR.com internetes gasztrológiai magazin Vimeo-csatornáján többek között rövid kis videókon osztanak meg az érdeklődőkkel néhány apró és egyszerű fogást a sütés-főzés megkönnyítése érdekében. Bár angolul beszélnek, mivel mindent végigmutogatnak, az illusztráció nyelvtudás nélkül is érthető.
A bevezetőben feltett kérdés megválaszolásán, azaz a fokhagyma leggyorsabb hámozási módján kívül íme egy szösszenet arról, hogyan a legegyszerűbb megpucolni az epret.
Mindezeken túl, ha netalántán nem lenne ötletünk, hogyan készítsünk ízesítő csomót citromfűből, ebben is segítségünkre lesznek a kedves újságíró-szerkesztő-szakácsok.
Végezetül lássuk a jégkrémes tortabevonás legszimplább változatát, amit még egy tuskómancsú mocsári troll is könnyedén elsajátítana!