Light

Tippek és trükkök konyhatündéreknek

Hogyan tisztítsunk meg egy egész fej fokhagymát kevesebb mint 10 másodperc alatt? Lehetetlennek tűnik, de nem az!

A SAVEUR.com internetes gasztrológiai magazin Vimeo-csatornáján többek között rövid kis videókon osztanak meg az érdeklődőkkel néhány apró és egyszerű fogást a sütés-főzés megkönnyítése érdekében. Bár angolul beszélnek, mivel mindent végigmutogatnak, az illusztráció nyelvtudás nélkül is érthető.

A bevezetőben feltett kérdés megválaszolásán, azaz a fokhagyma leggyorsabb hámozási módján kívül íme egy szösszenet arról, hogyan a legegyszerűbb megpucolni az epret.

Mindezeken túl, ha netalántán nem lenne ötletünk, hogyan készítsünk ízesítő csomót citromfűből, ebben is segítségünkre lesznek a kedves újságíró-szerkesztő-szakácsok.

Végezetül lássuk a jégkrémes tortabevonás legszimplább változatát, amit még egy tuskómancsú mocsári troll is könnyedén elsajátítana!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik