Light

Húsimádók szertartása

A világháló hirdetéstengeréből ismét ikreket sikerült kifognunk. Ezúttal a szalámi bizonyult a legcélravezetőbb csalinak.

Indul a reklámvideó, elkap a dögös muzsika sodrása, és azon vesszük észre magunkat, hogy kíváncsian lessük, ahogy a kamaszkorú ikerpár sajátos koreográfiájú táncot rop nagy komolyan a tipikus egyenruhás fiúsuliban egyes időközönként.

Érdeklődve várjuk a csattanót, mert hiszen olyan jó hangulatú ez az egész, hogy csattanónak lennie kell. “Mi lehet ez? Mit művelnek? Ünnepelnek valamit? Biztos valami őrültséget!” – gondoljuk izgatottan.

Aztán már ott a vége, és fanyar mosollyal tudatosul bennünk, hogy már megint feleslegesen túlbonyolítottuk a dolgot. Nem kell mindig frappáns csavarokra, dupla fenekű poénokra számítani.

Csak hagyni kell, hogy az élet apró örömei boldoggá tegyenek.

Örüljünk hát mi is a rövidfilmben látható fiúkhoz hasonlóan, legyünk mi is az ikreik egy rövid időre! Őket a szalámi dobja fel, minket meg a péntek! A visszaszámlálás megkezdődött, hangerőt a maximumra! Kellemes szombat-vasárnapot mindenkinek, toljuk meg a hét végét!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik