Light

Sütögetés siklóernyővel

A kellemes őszi időjárás egy kis csípős hűvőssel és egy kis napsütéssel talán még alkalmas a kerti partikra - na de a levegőben?

Korábban a témában:

Az elmúlt néhány évben hazánkban is egyre népszerűbbé vált a szabadtéri grillezés több különféle válfaja a klasszikus rácsos-faszenes megoldástól a tárcsás modellig mindenféle változatban. Ez nem meglepő, hiszen “tábortüzes” nemzet vagyunk, a nyársra húzott szalonna, hagyma és minden egyéb finomság hagyományával.

Biztosan az éghajlati különbségek miatt, de Svájcban inkább egy benti, kisebb méretű, asztali eszköz, a raklett használata terjedt el. Ezzel készítik az azonos nevű grillezett sajtot, ami a fondü mellett az alpesi ország másik jellegzetes gasztronómiai fogása.

Ehhez aztán jól csúszik egy pohárka fehérbor és ha unalmasnak találnánk a konyhában kuporogva elkészíteni harapnivalónkat, nosza rajta hát és bolondítsuk meg mindezt némi ejtőernyős siklással!

Ajánlott videó mutasd mind

Ilyen lehet Magyarország 2050-re

Elsorvad a vidék, az élővilág kiüresedik, sok őshonos fajunk eltűnik, a tájat kevés, és azonos fajokból álló, egysíkú élőhelyek fogják uralni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.