Visszatér, de nem turnézik a Linkin Parkkal Brad Delson gitáros

Úgy érzi, akkor a legboldogabb, ha a háttérben tevékenykedhet.

Hosszú napok várakozása után a Linkin Park csütörtökön bejelentette, hogy 7 évvel Chester Bennington halála után újra aktivizálják magukat: új énekessel, új albummal indulnak világkörüli turnéra.

A korábbi felálláshoz képest azonban nem csak az énekes változott – aki egyébként a Dead Sara zenekar énekes, Emily Armstrong lett –, hanem a dobos kiléte is. Rob Bourdon helyét ugyanis Colin Brittain vette át, most pedig az is kiderült, hogy a zenekar korábbi gitárosa, Brad Delson ugyan visszatér, és aktív szerepet vállal a dalírásban, de nem tart a csapattal a világkörüli turnéra.

A gitáros a visszatérésük bejelentése utáni napon Instagram megköszönte a rajongóknak a „támogatást és szeretetet”, amit irányukba sugároztak, továbbá elmondta, hogy az új tagok teljesen lenyűgözték tehetségükkel és szenvedélyükkel. Ugyanakkor jelezte, hogy már nem hiányzik neki a turnézás.

Mindig is mélyen kötődtem az élő fellépéseinkhez, és büszke voltam rájuk. Az évek során azonban rájöttem, hogy akkor vagyok a legboldogabb, amikor a színfalak mögött dolgozhatok – a stúdióban, új zenéken, és az élő műsorok kigondolásában.

Egyúttal azt is közölte, hogy helyét Alex Feder veszi át az élő koncerteken, aki a Linkin Park napokban lezajlott koncertjén is ott volt már a színpadon.