Wynona Rydert kiakasztja, hogy fiatalabb kollégáit nem érdeklik a filmek

Winona Ryder igazi mozirajongó, és nagyon szeretné, ha fiatalabb színésztársai is azok lennének.

Winona Ryder igazi mozirajongó, és nagyon szeretné, ha fiatalabb színésztársai is azok lennének. Az Oscar-díjra jelölt színésznő nemrég egy interjúban, miközben Tim Burton Beetlejuice Beetlejuice című, hamarosan mozikba kerülő filmjében játszott szerepét népszerűsítette, amiatt panaszkodott, hogy néhány fiatal színész, akikkel az elmúlt években együtt dolgozott, egyszerűen nem érdekli a filmnézés. Akár a Stranger Things gyereksztárjaival, akár Jenna Ortegával dolgozott együtt a Beetlejuice folytatásán, Ryder nagyon is tisztában van azzal, hogy „a legfiatalabb emberből a legidősebb lettem a forgatáson”, mondta az Esquire-nak:

Nem akarok ilyen reménytelennek tűnni. De vannak néhányan, akiket egyszerűen nem érdekelnek a filmek. Például az első dolog, amit mondanak, az az, hogy »milyen hosszú«?

– mondta az interjúban.

Bár Ryder nem nevezte meg név szerint egyik fiatalabb színésztársát sem, a Stranger Things színésznője, Millie Bobby Brown az év elején adott egy interjút, amelyben arról beszélt, hogy általában nem szokott filmeket nézni:

Az emberek odajönnek hozzám, és azt mondják: »Ezt a filmet mindenképpen meg kellene nézned, megváltoztatná az életedet«” – mondta akkor Brown.

Erre én: »Meddig kell még ott ülnöm?«. Mert sem az agyam, sem nem szeretem végigülni még a saját filmjeimet sem.

Amikor éppen nem a Beetlejuice Beetlejuice-t promózta, Ryder Atlantában forgatta a Stranger Things utolsó évadát, írja a Variety.