Kultúra

Aubrey Plaza még mindig nem látta A fehér Lótusz második évadát, ugyanis elfelejtette az HBO-jelszavát

Sameer Al-Doumy / AFP
Sameer Al-Doumy / AFP

Aubrey Plaza szerepelt az HBO nagysikerű A fehér lótusz című sorozatának 2. évadában, sőt, a széria még Golden Globe- és Emmy-jelölést is hozott a színésznőnek. Plaza most a The Wall Street Journalnak adott interjújában elárulta, hogy ennek ellenére sem látta még a lassan két évvel ezelőtt bemutatott évadot.

Ennek ráadásul prózai oka van: azért nem látott még egy epizódot sem a  díjnyertes sorozat második évadából, mert nem tud bejelentkezni a Max-fiókjába.

Még mindig nem néztem meg, de meg fogom! Őszintén szólva, amikor először meg akartam nézni, akadt némi nehézségem az HBO Max fiókomba való belépéssel. Nem emlékeztem a jelszavamra.  És mikor nem tudom őket kitalálni, általában feladom. Egyszerűen nem tudom kezelni ezeket dolgokat

– mondta Plaza, aki a sorozat első évadát azért még meg tudta nézni, többek között ekkor lett rajongója a rendező, Mike White munkásságának is.

Hozzátette, örülne egy DVD-nek a sorozatból, de manapság már nem küldenek, hiába kéri.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Wall Street Journal (@wsj) által megosztott bejegyzés

A sorozat harmadik évada egyébként Thaiföldön fog játszódni, a forgatás pedig már javában zajlik. Az új évad szereplőgárdájában feltűnik majd többek között Carrie Coon, Michelle Monaghan, Leslie Bibb, Parker Posey, Scott Glenn, az első évadból ismert Natasha Rothwell, Aimee Lou Wood, Patrick Schwarzenegger, Jason Isaacs, Christian Friedel, Dom Hetrakul, Sarah Catherine Hook, Sam Nivola, Morgana O’Reilly, Lek Patravadi, Shalini Peiris, Tayme Thapthimthong, Nicholas Duvernay, Charlotte Le Bon és Arnas Fedaravičius is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik