Kultúra

Bevitt a BÁV-hoz egy Zsolnay tárgyat, egy állatorvosi rendelőt nyitott belőle

24.hu
24.hu
A műkereskedelmet, ahogy az angolok mondják, három dolog mozgatja: adósság, válás és  halál. Általában e három eset egyikében szoktak az emberek műkereskedőhöz fordulni. De sok hihetetlen történetet osztott meg velünk a BÁV két munkatársa: például egy gombtartó, ami ötszázezer forintért kelt el, vagy egy falon lévő piszkos kép, amely a magyar festészet egyik ikonikus alkotását rejtette. A különleges esetek mellett megtudtuk, hogyan adhatunk be tárgyakat a BÁV következő művészeti aukciójára.

Ha van egy tárgyunk, amit fel szeretnénk becsültetni, mindenképp szakemberhez forduljunk. A BÁV-nál évtizedek óta kiváló szakbecsüs kollégák dolgoznak. Legyen szó  festményről, bútorról, ékszerről, ezüstről vagy porcelánról, érdemes felkeresni egy szakembert. A BÁV-nál a műtárgybecslés ingyenes, és először elég csak egy fotót küldeni az adott tárgyról. Ha pedig egy darab különös figyelmet érdemel, akkor személyesen is megvizsgálják:

Hirdetés

A BÁV ART Aukciósház 2024. október 4-éig vesz fel tárgyakat a 84. Művészeti Aukcióra. További részletek a bav-art.hu oldalon.

Olvasói sztorik