Kultúra

Nagydarab, szégyenlős fiút játszhatott volna Sacha Baron Cohen a Django elszabadulban

Rick Rycroft / POOL / AFP
Rick Rycroft / POOL / AFP
A karaktert azonban végül kiírták a filmből.

A Django elszabadul Quentin Tarantino egyik legmeglepőbb filmje, amiről sokan már azt hittük, hogy az elmúlt tizenegy évben minden vele kapcsolatos titok kiderült.

Az elmúlt egy évben aztán rájöhettünk, hogy mégsem, hiszen előbb Kanye West állt elő azzal, hogy a rendező tőle lopta az alapötletet, majd néhány hete egy nemi erőszak-jelenet forgatásának az utolsó pillanatban való törlésére is fény derült.

A Collider most ezt a sort bővítette új elemmel: cikkükben arról írnak, hogy a Borat, Brüno és Ali G karakterét is életre hívó Sacha Baron Cohen is szerepet kapott volna a filmben.

Egy huszonnégy éves, nagydarab, szégyenlős fiú, Scotty Harmony bőrébe kellett volna bújnia, akivel a rabszolga Broomhildát alakító Kerry Washington egészen addig szemez, míg a fiú apja nem vásárolja meg neki őt.

A nőnek az lett volna a dolga, hogy Scotty kvázi barátnőjeként működjön – persze nem sokáig, hiszen a fiatal fiútól egy pókerjátszmában rövidesen a Leonardo DiCaprio által játszott Calvin Candiehez vándorolt, majd a két férfi közti párbajban a szégyenlős fiú életét veszti.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik