Kultúra

„Túl tehetséges és túl fiatal volt ahhoz, hogy itt hagyjon minket” – Angus Cloudra emlékeznek kollégái

Jeff Kravitz / FilmMagic / HBO
Jeff Kravitz / FilmMagic / HBO
Sorra tisztelegnek művésztársai az Eufória 25 évesen elhunyt színésze előtt.

Megrendülten állnak alkotótársai a 25 éves Angus Cloud halála előtt, akihez hétfőn riasztották a mentőket, ám már nem tudtak segíteni rajta. A halál okáról egyelőre nem adtak ki hivatalos információkat, ám azt tudni lehet, hogy Cloud drogproblémákkal küzdött, édesapja közelmúltban bekövetkezett halála pedig rendkívül megviselte a fiatal színészt.

Cloudot az Eufória című sorozattal ismerte meg a világ, amelyben egy drogdílert, Fezco O’Neillt alakította. A sorozat hivatalos csatornája és az HBO is külön posztban búcsúzott tőle, amelyben azt írták, „az Eufória- és az HBO-család végtelenül tehetséges és imádott tagja volt.”

Sam Levinson, az Eufória atyja közleményben búcsúzott Cloudtól:

Senki sem volt Angushoz hasonló. Túl különleges volt, túl tehetséges és túl fiatal ahhoz, hogy itt hagyjon minket. Sokunkhoz hasonlóan ő is küzdött a depresszióval és a függőséggel. Remélem tudja, mennyi embert érintett meg. Szerettem, és örökké szeretni fogom. Nyugodj békében, és isten nyugosztalja a családot

Paula Marshall, aki Marsha Jacobsot alakította a sorozatban azt írta: „Kedves, bájos és különleges volt, olyan, akiről nem tudod levenni a szemedet sem a képernyőn, sem a forgatáson. Hihetetlenül szerencsések vagyunk, hogy tanúi lehettünk  a munkásságának. Minden egyes pillanatban tökéletesen őszinte volt. Vérzik a szívem” – idézi a People a lapnak eljuttatott közleményt.

„Nyugodj békében, testvérem” – írta az Eufória-beli öccsét játszó Javon Walton Instagram-oldalán, aki közös fotót is posztolt színésztársával:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Javon “Wanna” Walton (@onwardwanna) által megosztott bejegyzés

Drake – aki nem mellesleg az Eufória egyik executive producere – Instagram-sztoriban osztott meg egy fotót Cloudról, akiről annyit írt, „jó lélek.”

Egy másik rapper, Kid Cudi szintén megemlékezett a színészről, ő “a szakma egyik legigazabb fazonjának” nevezte Cloudot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik