Kultúra

Ricky Gervais-től lophatott poént James Corden, áll is a bál miatta

FREDERIC J. BROWN / AFP
FREDERIC J. BROWN / AFP

Fordulatokban gazdag poénlopási ügy van kibontakozóban: James Corden a The Late Late Show adásában éppen Elon Muskon viccelődött, amikor egy olyan poén hangzott el, amelyet a stand up rajongói már néhány évvel ezelőtt már hallhattak, csak éppen nem Corden, hanem Ricky Gervais szájából. A majdnem szóról szóra leutánzott poén először épp magának Gervais-nek tűnt fel, aki egy Twitter-posztban odaszúrva „dicsérte” meg a viccet. A bejegyzést azóta már törölte, azzal indokolta, hogy megsajnálta pályatársát, mivel valószínűleg nem ő, hanem a műsoron dolgozó írók építették bele a szöveget a monológba.

Corden meglehetősen furcsán kért bocsánatot: elismerte, hogy teljesen véletlenül Gervais egyik viccét sütötte el ő is, de „nyilvánvalóan fogalma sem volt” arról, hogy az övé. Hozzátette, hogy a vicc egyébként zseniális volt, hisz Gervais találta ki, a nagy szavak mellett kicsit promózta is kollégája Netflix-tartalmait.


Gervais ezt követően egy kommentelőnek írt válaszában nyomatékosította, hogy nem tartja hibásnak Cordent.

Nem haragszom rá, szerintem az egyik író ötlete volt. Kétlem, hogy (Corden) tudatosan szóról szóra lemásolna egy ilyen híres viccet

– írta a humorista.

Cordenre mostanában rájár a rúd: nemrég egy New York-i étterem tiltotta ki viselkedése miatt, egyre sűrűsödő botrányairól itt írtunk bővebben:

Kapcsolódó
Gyűlnek a felhők James Corden elvesztett feje felett
Évek óta keringenek pletykák James Corden bunkóságáról. A folytonosan támadások kereszttüzébe kerülő színész-műsorvezető megítélése egyre rosszabb. Cikkünkben ennek lehetséges okainak mentünk utána.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik