Szórakozás

James Corden elmondta a saját verzióját az éttermi konfliktusról, bocsánatot kért a viselkedéséért

Terence Patrick / CBS via Getty Images
Terence Patrick / CBS via Getty Images
Azért akadt ki, mert olyan ételt szolgáltak fel a feleségének, amire allergiás.

James Corden saját talkshowjában reagált az éttermi drámára, amivel az elmúlt napokban tele volt a sajtó. A New York-i Balthazar tulajdonosa kitiltotta őt, miután állítása szerint bántóan viselkedett a felszolgáló személyzettel, mindezt pedig a közösségi oldalán részletezte.

Corden a Late Late Night a hétfő esti adásának nyitó monológjában elmondta, általában igazi brit módjára figyelmen hagyja, hogy miket írnak róla az újságok, és nem reagál semmire, de az apja a hétvégén rávilágított, hogy ebben az esetben muszáj magyarázatot adnia a viselkedésére.

Arról beszélt, hogy nagyon szereti a szóban forgó éttermet, ha New Yorkban lakna, legszívesebben mindennap ott enne. Felidézte az ominózus esetet, és megosztotta a saját verzióját róla:

Leültünk és rendeltünk. A feleségem elmondta, hogy komoly ételallergiája van. Amikor megérkezett a rendelésünk, a feleségemnek olyan ételt hoztak ki, amire szintén allergiás. Egy falatot sem evett belőle, visszaküldtük, minden rendben volt. Mikor harmadszorra is rossz rendelést hoztak ki, a pillanat hevében tettem egy szarkasztikus, goromba megjegyzést, hogy akkor majd megfőzöm én az ételt. Ez az a megjegyzés, amit nagyon bánok.

Kiemelte, pontosan tudja, hogy milyen nehézségekkel kell szembenéznie egy felszolgálónak, hiszen évekig dolgozott maga is éttermekben. Pont ezért tiszteli és elismeri a pincérek munkáját, és a Balthazarban eddig mindig kiváló kiszolgálásban részesült.

Akkor még nem érzékelte, mennyire nem helyénvaló a viselkedése.

Mivel nem kiabáltam és nem ordítoztam, nem álltam fel a helyemről, nem sértegettem senkit, és nem használtam becsmérlő nyelvezetet, ezért azt hittem, hogy nem csináltam semmi rosszat. De igazság szerint csináltam. Tettem egy durva, helytelen és felesleges megjegyzést. Ez kegyetlenség volt részemről volt a felszolgálóval szemben

– magyarázta Corden, aki később telefonon felkereste az étterem tulajdonosát, hogy tisztázza a helyzetet. Azt hitte, sikerült privátban rendezniük az ügyet, de addigra már kikerült a sztori, ami sokakat felbosszantott.

Megbánta tettét, és nem állt szándékában bárkit megsérteni, és ha legközelebb beengedik az étterembe, szeretne személyesen is bocsánatot kérni.

A James Corden körüli balhékkal hosszú cikkben foglalkoztunk a napokban:

Kapcsolódó
Gyűlnek a felhők James Corden elvesztett feje felett
Évek óta keringenek pletykák James Corden bunkóságáról. A folytonosan támadások kereszttüzébe kerülő színész-műsorvezető megítélése egyre rosszabb. Cikkünkben ennek lehetséges okainak mentünk utána.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik