Kultúra

„Az egyik legkedvesebb fickó, akit valaha ismertem” – sorra búcsúznak a sztárok Cooliótól

Kris Connor / Getty Images
Kris Connor / Getty Images

Egyre több híresség emlékezik meg közösségi felületén a szerdán elhunyt Cooliótól. A rapper egy barátja házában lett rosszul Los Angelesben, a kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Az ügyben nyomozás indult, és ugyan még nem erősítettek meg hivatalosan a halál okát, szívrohamról cikkeznek a helyi lapok, a TMZ pedig azt is megtudta, hogy a rendőrség nem talált drogra utaló nyomokat a helyszínen. Az 59 éves sztártól sorra emlékeznek meg közösségi felületeiken a hírességek, színészek és zenésztársak egyaránt.

Martin Lawrence Twitteren búcsúzott tőle, egyúttal részvétet nyilvánított a zenész családjának:

Snoop Dogg egy közös képpel emlékezett meg zenésztársáról:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

snoopdogg (@snoopdogg) által megosztott bejegyzés

Szintén posztolt a Coolio haláláról Ice Cube:

Szomorú hírek ezek. Az első sorból figyelhettem, hogyan jutott fel kemény munkával a zeneipar csúcsára. Nyugodj békében.

Egy másik pályatársa, Ice T arról írt posztjában, hogy halála előtt két héttel beszélt utoljára a rapperrel. Vanilla Ice, aki tavaly közösen turnézott Coolióval arról írt, hogy teljesen kiborult, mikor megtudta, barátja meghalt. A kilencvenes évek másik nagy rapikonja, MC Hammer szintén posztban búcsúzott zenésztársától, akit úgy jellemzett, mint „a legkedvesebb fickó, akit valaha ismertem”.

Michelle Pfeiffer, aki az 1995-ben bemutatott Veszélyes kölykökben játszott – amelynek betétdala Coolio leghíresebb száma, a Gangsta’s Paradise – Instagramján búcsúzott a zenésztől:

Összetört a szívem, mikor meghallottam, hogy a tehetséges művész, Coolio meghalt. Idő előtt távozott. Voltam olyan szerencsés, hogy vele dolgozhattam a Veszélyes kölykökben. Grammyt is nyert a csodálatos dalért, amit a film számára írt, szerintem ez volt a film sikerének egyik oka. Csak a kedvességére emlékszem. Még így, harminc évvel később is libabőrös leszek, ha meghallom a dalt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) által megosztott bejegyzés

LeBron James szintén a legendás dalra tett utalással búcsúzott tőle: „egészen biztosan ott van most: a gengszterek paradicsomában.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik