Kultúra

A Scorpions frontembere üzent Kóbor Jánosnak

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI
Klaus Meine videóüzenetben kívánt jobbulást az Omega frontemberének.

Nemcsak a itthon aggódnak Kóbor János egészsége miatt, hanem a külföldi zenészek is figyelemmel kísérik sorsát: a Scorpions frontembere, Klaus Meine is üzent zenésztársának. A legendás német zenekar énekese a Borsnak juttatta el az üzenetet, arra kérve a lapot, hogy azt továbbítsák a kórházban fekvő Kóbornak.

Szia Mecky! Klaus Meine vagyok a Scorpionsból. Hallottam, róla, hogy kórházba kerültél néhány napja koronavírus miatt. Gyors felépülést kívánok neked! A legjobbakat, Barátom! Gyógyulj meg minél hamarabb!

– üzente barátjának a német zenész.

Kóbor és Meine barátsága még a hetvenes években indult, amikor a Scorpions az Omega kísérőzenekaraként lépett fel a banda nyugat-európai turnéján. A két zenész azóta is többször dolgozott együtt: az 1994-es Omega-koncerten a Népstadionban például Klaus Meine és a Scorpions egyik alapítótagja, Rudolf Schenker is vendégként lépett fel. A Scorpions később feldolgozta az Omega egyik leghíresebb számát, a Gyöngyhajú lányt, amellyel óriási sikert aratott.

Kóbor lassan két hete van kórházban, állapotáról eddig annyit tudni, hogy felesége unszolására feküdt be, miután két hete rosszul lett. A kórházban koronavírus-fertőzése miatt tartották bent. Az Omega együttes szombaton közös imára hívta a rajongókat.

Kapcsolódó
Közös imára hívja Kóbor János rajongóit az Omega
A zenekar többi tagja szeretné, ha szombat este Kóborra gondolnának tisztelői.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik