Kultúra

230 millió forintos Adele-interjút bukott az ausztrál tévés, mert nem hallgatta meg az új lemezét

KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Olvasatlan email ilyen sokba nem került még soha.

Nem kerülhet adásba az az exkluzív interjú, amelyet Adele-lel készített egy ausztrál tévés, mivel a beszélgetés közben kiderült, hogy nem hallgatta meg az énekesnő legújabb lemezét – írja a Guardian. 

Matt Doran az ausztrál Channel 7 műsorvezetője még november elején utazta át a fél világot az interjúért, amely több szempontból is különleges volt: egyrészt ő volt az egyetlen ausztrál újságíró, akinek Adele menedzsmentje interjút engedélyezett, másrészt a csatorna 1 millió ausztrál dollárt, azaz közel 230 millió forintot fizetett a lehetőségért.

Doran november negyedikén érkezett két kollégájával Londonba, ahol az énekesnővel a múlt héten megjelenő negyedik stúdiólemeze, a 30 kapcsán beszélgetett. Az interjú közben Adele megkérdezte, mik a benyomásai az új dalokkal kapcsolatban, amire Doran olyan választ adott, ami megpecsételte az interjú sorsát: nem hallgatta meg.

Erre hivatkozva a lemezt kiadó Sony élt vétójogával, és letiltotta a felvételt, amely nem kerülhet adásba. Kiderült, hogy Dorannak még hetekkel a megjelenés előtt átküldték az énekesnő lemezét meghallgatásra, ám a riporter saját bevallása szerint nem vette észre az emailt, az interjúig fogalma sem volt róla, hogy hetek óta ott van Adele új lemeze a virtuális postaládájában.

Ez a legfontosabb email az életemben, amit elmulasztottam

– nyilatkozta Doran a baklövéséről. A riporter elmondta, hogy a híresztelésekkel ellentétben Adele nem viharzott ki a stúdióból, sőt, húszpercesre tervezett interjú végül 29 percig tartott. Azt is cáfolta, hogy a Channel 7 kirúgta volna az állásából a drága malőr miatt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik