Kultúra

Kulka János: Két személyiség él bennem. Ha tükörbe nézek, az is furcsa

Kallos Bea / MTI
Kallos Bea / MTI
Tudja, hogy nem fog meggyógyulni, de hiányzott neki a szereplés.

Soha nem fogok meggyógyulni, tudom. Mégis. Hiányzott a szereplés

– mondja Kulka János a Nők lapjának adott címlapinterjújában, azt indokolva, miért vállalta el A játszma című filmben a kém szerepét, amelyet a forgatókönyvet jegyző Köbli Norbert kifejezetten rá írt. Kulka arról is beszél, hogy sírt, amikor felkérték a főszerepre. A színész 2016 tavaszán kapott sztrókot, ebben az interjúban is sok szó esik a betegségéről:

Annyira más lettem. Mintha két ember volnék. Két személyiség él bennem. Ha tükörbe nézek, az is furcsa. Én vagyok. Nem én vagyok. Nemszeretem állapot

– mondja Kulka, aki úgy érzi, megváltozott az emberek viszonya hozzá, nagy a távolságtartás vele szemben. Szerinte ez azért van, mert nem tudnak mit kezdeni vele.

Nem mernek beszélgetni. Inkább közömbösek. Megértem őket. Nehéz egy sztrókossal kapcsolatot teremteni. Vagy tartani.

Ennek ellenére többekkel tartja a kapcsolatot, például Csákányi EszterrelSchell Judittal, illetve Lang Györgyivel, akihez hétvégente átjár főzni. Az interjúban Kulka azt is elárulta, hogy készül egy lemeze, amelybe még hat éve vágott bele Tövisházi Ambrussal. A sztrókja közbejött ugyan, de az elmúlt fél évben folytatták a munkát, így a lemez nemsokára megjelenik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik