Kultúra

Johnny Depp soha többé nem tűnhet fel Jack Sparrow-ként

Disney
Disney

A Disney még cameoszerepben sem engedné többet A Karib-tenger kalózai közelébe Johnny Deppet, mert az szerintük nem fér össze a franchise családbarát imidzsével – írja a Hollywood Reporter a Depp-ügyről szóló hosszú, egyébként remek cikkében. Azaz hiába a rajongók petíciója, mely azt szeretné elérni, hogy Depp visszatérhessen Jack Sparrow szerepében, ez aligha fog megtörténni valaha. A Disney már évek óta távolodik Depptől, ám eddig azzal odázta a döntést, hogy a következő kalózos filmet más irányba vitte el: Margot Robbie főszereplésével női főhősös verzió készül, ám az után, hogy bírósági döntés hagyta jóvá, hogy Deppet feleségverőként említse a sajtó, a Disney-nek láthatólag nem fér bele ez sem. Depp ezzel második nagy franchise-szerepét veszíti el, a Warner az említett perben első fokon született döntése után megkérte Deppet, hogy távozzon a Legendás állatok-filmekből, melyben Gellert Grindelwaldot alakította. Ott már meg is van, ki pótolja: Mads Mikkelsen lesz az utódja, azonban hogy Jack Sparrow-t újracastingolják-e vagy kiírják a filmekből, azt egyelőre nem tudni.

A Disney már kihátrált egy Depp-pel készülő Kalózok-filmből még azelőtt, hogy a brit tárgyalás lezárult volna, még ha hivatalosan soha nem is szakított a színésszel. (Jerry) Bruckheimer, aki Depp egyik legnagyobb szószólója volt, (…) reménykedett, hogy Jack Sparrow kapitány karakterét legalább rövid időre feltűnhet a következő filmben (…). A Disney megakadályozta a dolgot

– írja a cikk. Depp magasról zuhant le a Disney szemében, ám, hogy ez karrierje végét jelenti-e, arról megoszlanak a vélemények. Az idézett Hollywood Reporter-cikk szerint igen, de mi még látjuk az esélyét annak, hogy a közmondásosan hangos és elkötelezett Depp-rajongók megmentsék a színészt a teljes bukástól.

Kapcsolódó
Johnny Depp a filmjein felnőtt gyerekeknek köszönheti, ha túléli a családon belüli erőszak botrányt
Rengetegen keveredtek az utóbbi években szexuális zaklatási vagy családon belüli erőszakkal kapcsolatos botrányba, legtöbbjüket el is sodorta az ügy, Johnny Deppet viszont elkötelezett tömegek védik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik