Kultúra amerikai elnökválasztás 2020

Biden támogatására buzdít az eddig nem politizáló Dwayne Johnson

Dwayne Johnson korábban tartózkodott a direkt endorsementektől, de most nyíltan a demokrata tandemet, azaz Joe Bident és Kamala Harrist támogatja az elnökválasztáson. A Szikla eddig nyíltan sosem állt ki egy jelölt mellett sem, korábban azt mondta, szavazott már demokrata és republikánus elnökjelöltre is. Most egy hétperces Instagram-videóban vallott színt, mely tartalmaz egy beszélgetésrészletet is Johnson illetve Biden és Harris között, ahol arról kérdezi őket, hogyan akarják kivívni az amerikai emberek megbecsülését.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

As a political independent and centrist for many years, I’ve voted for Democrats in the past and as well as Republican. In this critical election, I believe Joe Biden and Kamala Harris are the best to lead our country, and as my first ever (public) Presidential endorsement, I proudly endorse them for the presidential office of our United States. Progress takes courage, humanity, empathy, strength, grit, kindness and respect. Being KIND & RESPECTFUL to one another will always matter. Now we must ALL VOTE, so hit the link up top 👆🏾 and I’ll help you get it done. #BidenHarrisJohnsonSummit #ProgressThroughHumanity #VOTE2020 👊🏾

therock (@therock) által megosztott bejegyzés, Szept 27., 2020, időpont: 5:15 (PDT időzóna szerint)

„Úgy gondoltam, hogy nagyszerű és rendkívül eredményes beszélgetést folytattunk” – mondta Johnson. „Évek óta regisztrált függetlenként, aki centrista ideológiákban hisz, úgy érzem, hogy Biden alelnök és Harris szenátor a legjobb választás hazánk vezetésére, és támogatom őket, hogy az Egyesült Államok elnökévé és alelnökévé váljanak.” A Szikla később úgy fogalmazott, Biden nemcsak nagy együttérzéssel, szívvel és lendülettel, de lélekkel is politizál, Harris pedig egy „okleveles bajkeverő” (badass). Johnson végül a tisztesség, a kedvesség és az emberség fontosságát hangsúlyozta.

Kiemelt kép: Frederic J. BROWN / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik