Kultúra filéző

Szakácskönyvet adnak ki a Jóbarátok összes legendás fogásából

Az HBO Max az indulásra tervezte a legnagyobb dobását, a Jóbarátok-reuniont, de a koronavírus-járvány miatt kénytelenek voltak eltolni a premiert, nélkülük jön a streamingfelület. Az új részek csúsznak, de tartogat még egy meglepetést az 1994. és 2004. között futó sorozat:

hivatalos szakácskönyv készül a Jóbarátok összes ételéből

a Buzzfeed cikke szerint.

A könyv kilencven receptet fog majd össze Amanda Yee séf közreműködésével az előételektől a főfogásokon és desszertenek át az italokig. Elkészíthetjük Phoebe nagymamájának csodakekszét, de sajttortát is süthetünk Jóbarátok-módra, amit Rachel és Chandler tortaevős pillanata ihletett. Az anyaghoz valószínűleg a legtöbbet Monica tett hozzá, hiszen ő szakácsként dolgozott, de a többieknek is akadt jó pár gasztrós kalandja.

A könyvre a reunionhoz hasonlóan még várnunk kell egy kicsit: szeptember 22-én jelennek meg a receptek, ami egyben a Jóbarátok első epizódjának 26. évfordulója is. A Jóbarátok csapata szintén összeáll, de egyelőre még nem tudni, mikor láthatjuk viszont a kilencvenes évek egyik legmeghatározóbb szitkomjának szereplőit.

Kiemelt kép: AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik