Kultúra

Benkő László a feleségének és a zenének köszönheti a gyógyulást

Az Omega zenésze már többször beszélt arról, hogyan vészelte át az elmúlt időszakot, és hogyan sikerült felépülnie a daganatos betegségéből. 2017 elején diagnosztizálták rákkal, kemoterápiát kapott és sikeresen megoperálták. Most a Story magazin téli különszámának mondta el, hogy mennyire jól van.

Zsuzsanna, a feleségem rendkívül erős nő, sokat köszönhetek neki azért, hogy talpra álltam. És persze a zenének is, kitölti az életemet, még éveken át szeretném vele elkápráztatni a közönséget. Jó, hogy erről így beszélhetek, újra egészségesen és bátran a jövőbe tekintve. Mert hiszem, sőt, tudom, hogy meggyógyultam.

– mesélte Benkő László, és visszaemlékezett arra a pillanatra is, amikor közölték vele a diagnózist. Egy svájci turnén, Bázelben lett rosszul, ólmos fáradtságot érzett, és ezután vizsgáltatta ki magát. „Olykor nagyon féltem” – tette hozzá.

Legutóbb Kóbor János, illetve Benkő László a Lakástalkshow-ban idézték fel az Omega első éveit, hogy a világhírnév se lehetett volna akadály, ha máshol élnek.

Kóbor János: Nem a legjobb helyre születtünk
A Lakástalkshow-ban mesélt az elmúlt hatvan évéről az Omega.

Kiemelt kép: Sony Max

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik