Kultúra

Tévésorozatban térhet vissza két Marvel-hős a Végtelen háborúból

A Disney saját szériát tervez indítani olyan karaktereknek, akik sosem kaptak külön filmet.

A Variety számolt be róla, hogy exkluzív értesülésük alapján a Walt Disney azt tervezi, nagy költségvetésű saját tartalmakkal futtatja majd fel a jövőre induló streaming szolgáltatását – amellyel a Netflix és az Amazon babérjaira tör –, ezért egyebek mellett olyan tévésorozatokat is készítenek, amelyek a Marvel Filmes Univerzum (MCU) egy-egy külön filmmel nem rendelkező karakteréről szólnak majd.

Már meg is van az első két kiszemelt: Loki és Skarlát Boszorkány, akiket ráadásul a filmekhez szorosan kapcsolódó sorozatokban is Tom Hiddleston és Elizabeth Olsen alakíthat majd.

Marvel Studios/Entertainment Weekly

Miután mind a két karakter odaveszett a Marvel idei nagy dobásaként áprilisban bemutatott Bosszúállók: Végtelen háborúban, így felmerül a kérdés, hogy vajon Loki és a Skarlát Boszorkány szériája is a múltban játszódik majd, mint mondjuk a tegnap előzetest kapó Marvel Kapitány, vagy valami mást terveznek.

Akárhogy is lesz, a Variety szerint a produkciók egyelőre még kidolgozás alatt állnak, viszont az egészen biztosnak tűnik, hogy a Netflix-féle Marvel-sorozatokhoz hasonlóan az adott karakter nevét fogják címül kapni és várhatóan 6-8 részesek lesznek. A szériák felett ugyanúgy a Marvel stúdió (csaknem mindenható) producere, Kevin Feige bábáskodik, ahogyan a mozifilmek esetében is a Vasember óta.

Kiemelt kép: Walt Disney/Marvel Studios

Ajánlott videó

Olvasói sztorik