Kultúra

A Pókember sztárja kikotyogta a jövőre érkező második rész címét

Tom Holland már háromszor öltötte magára Pókember gúnyáját a Marvel-filmekben (Amerika Kapitány: Polgárháború, Pókember: Hazatérés, Bosszúállók: Végtelen Háború), és hiába tudjuk, mi történt vele a májusban bemutatott Végtelen Háború-ban, az már senki számára nem titok, hogy jövőre jön a falmászó szuperhős második saját kalandja, aminek a címét még nem tudjuk – azaz eddig nem tudtuk.

Tom már sokszor bizonyította, hogy hajlamos kikotyogni dolgokat, és nagyon úgy tűnik, hogy megint sikerült idő előtt napvilágra hoznia egy olyan információt, amit a Marvel Stúdió még nem osztott meg a közönséggel. A fiatal színész épp a Seattle Ace Comic Conon vendégeskedik, ahonnan egy videóval jelentkezett be. A színész mondandójából alapvetően sok minden nem derül ki, de Holland egy iPaddel a kezében bejelenti, hogy megkapta a folytatás forgatókönyvét – a táblagépet felemelve pedig látszik a film címe a képernyőn: Spider-Man – Far from Home.

✌️ (@tomholland2013) által megosztott bejegyzés, Jún 23., 2018, időpont: 5:39 (PDT időzóna szerint)

Magyar fordításban ez annyit tesz, hogy Pókember: Távol otthonról, és a cím alátámasztja azokat a pletykákat, miszerint a következő Pókember-film nem New Yorkban, hanem a világ más tájain fog játszódni. Hogy tényleg a Far from Home lesz-e a folytatás címe, az persze kérdéses, hiszen lehet, hogy ez csak egy munkacím, ugyanakkor arra is van esély, hogy jövő nyáron tényleg így kerül a mozikba Pókember következő nagy kalandja – ami pár perccel a szintén 2019-es Bosszúállók után fog játszódni, és már azt is tudjuk, hogy Michael Keaton ismét fel fog bukkanni benne.

Leesett az állunk az új Pókember előzetesétől
Ez lehet minden idők legjobb Pókemberes játéka.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik