Kultúra

Stephen King bohóca megint készül valamire az AZ 2 új fotóin

Újabb képek érkeztek Bill Skarsgardról, amint Pennywise szerepében parádézik.

Ahogyan beszámoltunk róla, június óta forgatják Kanadában a Stephen King azonos című regénye alapján készült AZ (IT) második részét, amely jövő ősszel fog a mozikba kerülni. Noha a munkálatok csendben zajlanak, képek időről időre érkeznek a forgatásról, különös tekintettel azokra az esetekre, amikor az adott helyszínen feltűnik egy-egy jelenet rögzítése végett Bill Skarsgard a horror emblematikus gonosza, Pennywise szerepében. Így történt ez tegnap is, úgyhogy meg is jelentek a legújabb felvételek a fiatal színészről, amint egy külső helyszínen épp arra készül, hogy felvegyék a démoni bohóc egyik akcióját.

A fenti képek külön-külön is megtekinthetőek és velük együtt továbbiak láthatóak a Just Jared oldalán.

A hivatalosan az IT: Chapter Two (AZ: Második fejezet) címet viselő folytatásban Skarsgard mellett az első filmben megismert gyerekhősök is visszatérnek, még ha csak futólag is. A tényleges főszereplőket, azaz a főhősök felnőtt változatait olyan színészek játsszák, mint a kétszeres Oscar-jelölt Jessica Chastain (A segítség, Zero Dark Thirty) és az Arany Glóbuszra nominált James McAvoy (Vágy és vezeklés, X-Men filmek) mellett az Emmy-díjas Bill Hader (Kész katasztrófa, Barry), továbbá James Ransone (Sinister-filmek, Gyilkos megszállás), Andy Bean (Transformers: Az utolsó lovag, Itt és most), Isaiah Mustafa (Förtelmes főnökök, Összetörve) és Jay Ryan (A tó tükre, A kegyes gyilkos).

A 27 évvel az első után játszódó második rész forgatókönyvét is Gary Dauberman írta, a filmet pedig (természetesen) ismét az az Andy Muschietti rendezi, aki a tavalyi alapfilmet is levezényelte. A film producerei között van Muschietti és nővére, Barbara Muschietti mellett Seth Grahame-Smith (Éjsötét árnyék, Lego Batman – A film) és David Katzenberg (A Goldberg család, Nagypályások) is.

A Második fejezet éppen két évvel az AZ bemutatása után: 2019. szeptember 6-án fog a mozikba kerülni.

Ha csak filmben láttad az AZ-t, nem tudsz róla semmit
Amint az sejthető volt, az új AZ-film és a könyveredeti között egészen sok a különbség. Van, ami belefér, mások igen komolyan beleszólnak a dolgok menetébe.
Kiemelt kép: Warner Bros. Pictures/New Line Cinema

Ajánlott videó

Olvasói sztorik