Kultúra

A Doctor Who sztárja is szerepelni fog a Star Wars 9-ben

Szerepet kapott Matt Smith a hamarosan érkező kilencedik Star Wars-filmben. Egyelőre nem tudni, hogy a Ki vagy, doki? sztárja kit fog alakítani az űropera következő felvonásában, sem azt, hogy jó, vagy gonosz lesz, de a stúdió azt elmondta, hogy a karakterének kulcsszerepe lesz a J. J. Abrams által rendezett zárórészben.

Smith mellett számos új szereplő is lesz majd a filmben, köztük a Whitnail és énből ismert Richard E. Grant (aki szintén megjelent a Ki vagy, doki?-ban, gonoszként), a Foglalkozásuk: amerikai főszereplője, Keri Russell, valamint Dominic Monaghan, akit Trufaként A Gyűrűk Urában, és a Lost Charlie-jaként ismerhettünk meg. A filmben Billy Dee Williams is visszatér Lando Calrissianként.

A Star Wars kilencedik része 2019 december 20-án érkezik a magyar mozikba. Jelenleg ez az egyetlen Star Wars-film, amin nagyobb munkálatok folynak, de Az utolsó jedik rendezője, Rian Johnson is írja a saját trilógiáját, illetve a Trónok harca készítői, David Benioff és D.B. Weiss filmsorozatot fejlesztenek.

Visszatér Lando Calrissian a Star Wars IX-ben
Ismét láthatjuk Billy Dee Williamset a csempész szerepében.

Kép: BBC

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik