Kultúra

Itt az első fotó a Star Wars IX forgatásáról

Képet osztott meg, és Carrie Fisherről is megemlékezett J. J. Abrams. A rendező Twitteren emlékezett meg a Leia hercegnőt alakító színésznőről, és megköszönte a nyolcadik részt jegyző Rian Johnson munkáját, emellett a sorozat kitalálója, George Lucas előtt is fejet hajtott.

A kép olyan, mint J. J. Abrams munkastílusa több filmjében és sorozatában: sokat sejtet, de semmit sem ad. Inkább emlékezetes a mellé fűzött üzenet, ami az űropera nagyjait emlegeti fel:

Keserédes elkezdeni a következő fejezetet Carrie nélkül, de köszönhetően a fantasztikus szereplő- és filmes gárdának, felkészültünk a munkára. Hálás vagyok Rian Johnsonnak, és külön köszönet George Lucasnak azért, hogy egy ilyen csodás világot teremtett, és elkezdett mesélni egy történetet, aminek szerencsére mi is részesei lehetünk.

A Star Wars kilencedik részében visszatér az új szereplőgárda, Daisy Ridley-vel, John Boyegával és Adam Driverrel, ezenfelül Lando Calrissian szerepében Billy Dee Williams is felntűnik. Az elhunyt Carrie Fisher is része lesz a filmnek, a korábbi epizódokhoz felvett, azokban nem használt felvételekkel oldják meg visszatérését.

Kép: Disney/Lucasfilm

Ajánlott videó

Olvasói sztorik