Kultúra

Azealia Banks bocsánatot kért Elon Musktól

Újabb mérföldkőhöz érkezett Elon Musk és Azealia Banks hetek óta nyúló drámája. Az ártatlan lemezfelvétellel induló, Banks elmondása szerint kvázi túszdrámába átcsapó, majd Musk péniszméretének megvitatásával folytatódó történet végére most talán végre valahára pont kerül, ugyanis az eddig kígyót-békát kiabáló Banks már hajlik arra, hogy kibéküljenek a milliárdossal, aki nagyon úgy néz ki, élete egyik legnehezebb időszakán megy keresztül.

Az Instagram-sztoriként megosztott levélben az énekesnő többek között ezt írja:

Az utóbbi időben nagyon sok személyes információt tudtam meg rólad. Ezek kínosan és kényelmetlenül érintettek, de soha nem akartam őket ellened használni. A cicaharcnak induló dolog komoly negatív következményekhez vezetett számodra, és én mélyen elnézést kérek ezért.

Banks többek között azzal vádolta meg Muskot, hogy a férfi drogok hatása alatt tweetelt, hogy nehezére esik befektetőket találnia a zártkörűvé alakítandó Teslához (mint nemrég kiderült, nyílt marad a cég), illetve hogy annak részvényáraival is törvényellenesen matatott. Az USA Értékpapír- és Tőzsdebizottsága ezóta idézést küldött a milliárdosnak, a zárttá alakítás terve bedőlt, valamint nagyon úgy tűnik, hogy Musk még barátnőjével, az eredetileg Banksszel közösen zenélni tervező Grimesszal is szétment.

A szép hosszú bocsánatkérő levél itt olvasható el:

Azealia Banks bocsánatot kért Elon Musktól 1

Kép: Azealia Banks/Instagram

Musk egyelőre nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, viszont azt tudni, hogy Instagram-profilját már le is törölte, a Twitterre pedig meglehetősen szomorúakat ír. Megosztott egy bús hangvételű T. S. Eliot-versrészletet, nemrég pedig Stendhal A vörös és a fekete című művének egy szerelemről szóló passzusát idézte:

Gyógyszereket sejtenek Elon Musk egyre furcsább viselkedése mögött
Meg azt, hogy heti 120 órát dolgozott, és 2001 óta nem volt hosszabb vakáción.

Kép: SpaceX

Ajánlott videó

Olvasói sztorik