Kultúra

Azealia Banks: A bedrogozott Elon Musk miatt nem tudtam befejezni a lemezemet

A történet további szereplői: Grimes, egy kudarcba fulladt édeshármas, Tesla, rövidgatyák, a Tűnj el! című film, combig érő zoknicsizmák.

Már tegnap megírtuk, hogy Azealia Bankset ott hagyták Elon Musk házában, és nem találja a milliárdos barátnőjét, Grimes-t, akivel közös számot akart volna készíteni hamarosan érkező Fantasea II: The Second Wave című lemezéhez. A sztori azonban ezóta további, szinte érthetetlen fejleményekkel gazdagodott. Banks Instagram-sztorikban számolt be arról, hogy a kollaboráció azért nem jött össze, mert

Grimes, amikor Banksszel kellett volna dolgoznia, épp azzal volt elfoglalva, hogy távol tartsa a szénné LSD-zett Elon Muskot az internettől.Musk szóvivője természetesen tagadta a híreket, de ha ránézünk a cégvezér tweetjeire az említett időszakból, nem tűnik teljesen érthetetlennek a történet, illetve az is kitűnik, hogy Grimes nem végzett tökéletes munkát. Augusztus 11-én Musk többek között bejelentette, hogy a Tesla combig érő zoknicsizmákat, valamint rövidnadrágokat kezd gyártani, egy ponton pedig csak ennyit írt:

Banks elmondása szerint Musk még józanul sem volt a helyzet ura. A cégvezér nemrég jelentette be, hogy zárt körűvé alakítja a Tesla részvénytársaságát, ám az énekesnő szerint teljesen ki volt borulva, mivel nem talált eddig befektetőket. Ezóta egyébként úgy tudni, a Goldman Sachs és a Silver Lake is érdekeltek abban, hogy Muskkal tárgyaljanak.

Azealia Banks napok óta Elon Musk házában várakozik a milliárdos csajára, Grimesra
Elégedetlen a zenész, de legalább nem akárhol hagyták ott.

Azaelia Banks, aki a múltban már többször kavart hírverést merész kijelentéseivel, azt is felhozta sérelmeként, hogy Muskék nem engedték, hogy elhozza a barátját a házba, és hogy gyanítja, az egész dolog

valami fura édeshármas-szarság akart lenni az elejétől fogva

Ezen felül azt is leírta, hogy Musk csupán a feketék kárára meggazdagodott dél-afrikai szülei sikerei miatt tudott sikeres lenni, hogy a hétvégét a házban tölteni olyan volt, mintha a Tűnj el! című filmben szerepelne, illetve hogy soha többet nem fog együtt dolgozni fehér emberekkel.

Kép: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik