Kultúra

Péniszének emlegetésével üldözték el Elon Muskot Instagramról

elon musk
elon musk
Folytatódik Musk, Azealia Banks és Grimes csörtéje, ami egy ártatlan lemezfelvétellel indult, majd a nyár legidiótább történetévé nőtte ki magát.

Letörölte magát Instagramról Elon Musk, miután a rapper Azealia Banks közzétett egy beszélgetést a milliárdos (valószínűleg ex-)barátnőjével, Grimesszal, azzal vádolva Muskot, hogy lehallgatja a telefonját. A képernyőképként elmentett beszélgetésen olyan dolgok is szóba kerültek, mint hogy Musk hamis akcentussal beszél, illetve hogy meglehetősen nagy hímtagjának a mérete.

Musk ezután döntött úgy, hogy letörli Instagram-fiókját, illetve hogy Grimes-ot sem fogja követni többé Twitteren. Az énekesnő szintén rányomott Musk ‘unfollow’-gombjára, amibe sokan azt látták bele, hogy a pár szét is ment. Ezt a hírt azonban eddig senki sem erősítette meg.

Itt van Banks teljes Instagram-sztorija, ami később Twitteren is megjelent:

Grimes: “hamis, kitalált akcentusa van”

Banks: “hahahhaaaaaaaa”

Grimes: “mintha nem is dél-afrikai lenne. a családja beszél dél-afrikaiul. neki egy olyan fura akcentusa van, ami valójában nem is létezik”

Banks: “az anyja gyönyörű”

Grimes: “és nem is tudja, miért. a farka pedig óriási”

Úgy tűnik az efféle eszmecserét, na meg persze a lehallgatási vádakat is rosszul vette Musk, aki ezután kezdte elvágni magát a közösségi médiától. Valószínűleg még mindig felrója azt is Banks-nek, hogy a múlt héten, míg a rapper házukban vendégeskedett/raboskodott, elég meredek történeteket osztott meg a milliárdos drogfogyasztásáról, és üzleti ügyeinek ingatagságáról: Banks szerint Musknak egyáltalán nem ment jól az, hogy befektetőket találjon a Teslához, amit zárt körűvé kívánt tenni.

Azealia Banks: A bedrogozott Elon Musk miatt nem tudtam befejezni a lemezemet
A történet további szereplői: Grimes, egy kudarcba fulladt édeshármas, Tesla, rövidgatyák, a Tűnj el! című film, combig érő zoknicsizmák.

Musk mostanában valóban sokkal többet kerül be a hírekbe furcsa, gyakran sértő viselkedése miatt, mint eredményei és találmányai okán. A nyár elején még újságírókat ellenőrző platformot tervezett, meglehetősen Trumpos hangnemben, majd lepedofilozott egy thai gyerkeket mentő búvárt, illetve a Tesla zárt körűvé tétele is jópár szemöldök felvonásához vezetett. Egyes vélemények szerint az is segített rottyra tenni Muskot, hogy a kelleténél többet tolja az ambien nevű altatógyógyszert.

Talán jó indikátora Musk jelenlegi lelkiállapotának az a versrészlet T. S. Eliottól, amit nemrég osztott meg:

Phlebas, a föníciai már kéthetes halott.

Sirálykiáltozást, hullámverést már elfelejtett

S a hasznot-veszteséget is.

A tengermélyi áramok

Susogások közt csontjaira leltek.

Le-föl átringta mind az életkorokat

És örvénybe jutott.

Zsidó vagy? Bármi vagy,

Te, ki kormánykerék mellett a szélbe nézel,

Lásd Phlebast, aki valaha szép szálas volt, mint te

magad.

Kép: AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik