Kultúra

Pornószínésznek nézik, pedig csak egy félperces szexjelenete volt

Úgy néz ki, az indiai nézők nem tudják a különbséget a pornó és a Netflix között.

Futótűzként terjed a közösségi hálókon egy harminc másodperces klip a Sacred Games című Netflixes sorozatból, ami Rajshri Deshpande színésznő karakterét mutatja, ahogy sorozatbeli férjével szexel. Azonban úgy látszik, az indiai nézőknek erről a részletről senki sem szólt: ők azt hiszik, egy pornó jelenetéről van szó.

A klipet tízezrek osztották meg WhatsAppon és YouTube-on, többen is megszólták miatta a bollywoodi sztárt. Deshpande szerint viszont nem kell semmi miatt szégyenkeznie, mivel a jelenet egyáltalán nem öncélú a sorozatban, annak a karakterek szempontjából fontos szerepe van. Kontextusból kiragadva pedig semmi értelme szidni.

Ha egy ilyen üzenetet kapsz, el kell gondolkodnod arról, hogyan kezeld. A technológia egy fegyver, elpusztítani és megmenteni is lehet vele embereket.

– figyelmeztetett a színésznő az online világban is fontos felelősségvállalásra.

A Sacred Games teljes egészében megtekinthető a Netflixen. A sorozat a csatorna első nagyobb próbálkozása, hogy népszerűsítse magát Indiában, de több itt gyártott sorozat is jön a közeljövőben, legközelebb a Ghoul című démonos börtönthriller.

Turbános detektív ered az indiai keresztapa nyomába
A Sacred Games egy friss, okos krimisorozat, amihez foghatót eddig keveset láttunk. Milyen kár, hogy nem sikerült tökéletesre.

Kép: Matthias Nareyek/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik