Kultúra

Már forog a Wonder Woman 2, itt vannak az első képek és videók

A felvételeken az amazon mellett a produkció nem várt nagy visszatérője is felbukkan.

Azt követően, hogy a hónap elején a Wonder Woman folytatását társíró és produceráló Geoff Johns leleplezte a produkció hivatalos logóját és végleges címét, a napokban kezdetét vette a női szuperhős második önálló filmjének forgatása, amelyről mostanára több fotó és videó is megjelent.

Megvan, melyik évben játszódik majd a Wonder Woman 2
Diana az első után a második mozijában is a múltban fogja aprítani az ellent.

Az első hivatalos képet éppen a Diana Prince/Wonder Woman karakterét immár a negyedik filmben megformáló Gal Gadot tette közzé a Twitteren: a fotón ő maga látható a korábbi verzióknál némiképp fényesebben csillogó, de már-már hagyományosnak mondható Csodanő-jelmezében.

https://twitter.com/GalGadot/status/1007928376999469057

Ugyancsak Gadot Twitterén jelent meg az alábbi jelenetkép, amely már civilben ábrázolja Dianaként:

A 33 éves színésznő mellett az alapfilm után a folyatást is rendező, illetve társíró Patty Jenkins is közzétett egy felvételt, amelyre ugyanakkor nem sokan számítottak: a képpel ugyanis leleplezte, hogy (az elvileg az első film végén meghalt) Steve Trevor szerepében Chris Pine is visszatér a sequelben.

Jenkins leleplezését utóbb megerősítette a Washington D.C.-ben zajló munkálatokról érkezett első forgatási videó is, amelyen kapásból Gadot és Pine látható együtt az egyik jelenet felvétele közben:

A fentinél még újabb, második forgatási videóban pedig már Washington utcáin, akció közben látható Wonder Woman, amint a jelentre készülődést követően látszólag ülő helyzetben lebegve és repülve üldöz valaki(ke)t. A videóval kapcsolatban a világhálón máris elterjedt feltételezés szerint a képregényekből ismert láthatatlan repülőjét vezeti, azaz valószínű, hogy a híres masina is benne lesz a filmben.

Az új képek és videók megjelenését megelőzően annyi derült ki a második Csodanő-moziról, hogy az alapfilm után ez is a múltban: 1984-ben játszódik és a DC amazonja a kommunistákkal csap össze benne.

Ami a készítőket illeti: a produkció sztoriját Geoff Johnsszal és Patty Jenkinsszel közösen Dave Callaham (The Expendables-trilógia, Jean-Claude Van Johnson) dolgozta ki. A szereplőgárdát jelen állás szerint Gadot és Pine mellett az Oscarra is jelölt Kristen Wiig (Koszorúslányok, Mentőexpedíció), Pedro Pascal (Narcos, Kingsman: Az Aranykör), illetve (kisebb meglepetésre) az 1975-79 között futott Wonder Woman tévésorozatban anno a szuperhőst az első színésznőként megformáló Lynda Carter alkotja.

A Wonder Woman 2 Wonder Woman 1984 2019. november 1-jén fog debütálni az amerikai mozikban.

Kiderült, ki lesz a Wonder Woman 2 főgonosza
És már az is megvan, hogy ki a legfőbb esélyes a karakter megformálására.
Kiemelt kép: Warner Bros. Pictures/DC Entertainment

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik