Kultúra

Megvan, melyik évben játszódik majd a Wonder Woman 2

Diana az első után a második mozijában is a múltban fogja aprítani az ellent.

Július óta hivatalos, hogy folytatást kap a Wonder Woman, amely a 822 millió dolláros összbevételével a Warner Bros. Pictures második legprofitálóbb szuperhősfilmjévé vált tavaly (az első továbbra is a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala 873 millióval). Diana hercegnő második önálló mozija jelenleg már az előkészületi fázisban mozog és habár az elmúlt hónapokban nem érkezett hír vele kapcsolatban, most egy érdekes húzással a készítők felfedték, hogy pontosan melyik évben fog játszódni.

A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy  az új infó a Wonder Woman 2 forgatókönyvírójától és társproducerétől, a képregényíróként is ismert Geoff Johnstól származik, aki (nyilván a stúdió és a többi készítő jóváhagyásával) tegnap megváltoztatta a Facebook-oldala borítóképét, mégpedig az alábbira:

A képen a produkció első logója látható, amelyben a 84-es szám nyilvánvalóan arra utal, hogy 1984-ben fog zajlani a cselekmény. Ez egyszersmind megerősíti azt a még októberben elterjedt értesülést, hogy a Gal Gadot által megformált amazon legközelebb majd a kommunistákkal csap össze.

Egyelőre több nem derült ki a hamarosan forgó második Csodanő-moziról, amelynek sztoriját Johnsszal közösen Dave Callaham (The Expendables-trilógia, Jean-Claude Van Johnson) és az első film után majd ezt is rendező Patty Jenkins dolgozta ki. A szereplőgárdát egyelőre Gadot mellett az Oscarra is jelölt Kristen Wiig (Koszorúslányok, Mentőexpedíció) és Pedro Pascal (Narcos, Kingsman: Az Aranykör) alkotja.

A Wonder Woman 2 már fixen 2019. november 1-jén fog debütálni az amerikai mozikban.

Kiderült, ki lesz a Wonder Woman 2 főgonosza
És már az is megvan, hogy ki a legfőbb esélyes a karakter megformálására.
Kiemelt kép: Warner Bros. Pictures/DC Entertainment

Ajánlott videó

Olvasói sztorik