Kultúra

Travoltáék szerint trollok a Gottit utáló kritikusok

A nézőknek pedig üzentek, hogy bátran nézzék meg a filmet, mert nem rossz az.

Miként beszámoltunk róla, lesújtó véleménnyel vannak a kritikusok John Travolta új gengszterfilmjéről: a Gottiról, amely a a kritikákat összesítő Rotten Tomatoes nevű oldalon gyászos módon 0 százalékon áll, miután mostanára már 25 kritikusból 25 gondolja úgy, hogy a film egyenesen borzalmas.

Rettenetesen utálják a kritikusok Travolta gengszterfilmjét
Olyannyira, hogy annál jobban már szinte nem is lehet.

Ez ihlethette a produkció hivatalos Twitterén ma megjelent videós posztot, amely az alábbi:

A nézők imádták a Gottit, de a kritikusok nem akarják, hogy te magad is lásd… A kérdés az, miért??? Bízz az emberekben és nézd meg magadnak!

kísérőszöveggel a Gottiból összevagdosott pillanatok kíséretében teszi fel a nagy kérdést:

Kiben bíznál jobban? Önmagadban, vagy egy billentyűzet mögött ülő trollban?

Noha jól hangzik az, hogy „a nézők imádták”, a poszt állításnak erősen ellentmond a Gotti nyitóhétvégi teljesítménye, ugyanis három nap alatt mindössze 1,72 millió dollárt termelt. Ez pedig még arra sem volt elég, hogy bejusson vele az amerikai kasszasikerlistán a TOP 10-be.

A Gotti annak a hírhedt maffiózó John Gottinak a történetét meséli el, aki egy szegény olasz-amerikai család gyermekeként felcseperedve a ’60-as években csatlakozott a New York-i Gambino-családhoz, amely felett 1985-ben véres puccsal átvette az irányítást. A „Teflon Don” néven hírhedté vált, véreskezű Gottit aztán éveken át körözte az FBI, mígnem végül 1992-ben letartóztatták és életfogytiglanra ítélték. Gotti végül 10 évvel később, 2002-ben halt meg a rácsok mögött gégerákban, 61 évesen.

Travolta öreg, kövér és mocskos szájú, de jól áll neki
Remek formában játszik a Gottiban, egy meglehetősen problémás erkölcsű filmben. Kritika.
Kiemelt kép: EFO Films/Vertical Entertainment

Ajánlott videó

Olvasói sztorik