Kultúra

Kiderült, mikor játszódik majd az első Star Wars-sorozat

A sorozatot készítő Jon Favreau árulta el, mely epizódok közé helyezik a széria cselekményét.

Csütörtökön tartották a Solo: Egy Star Wars-történet díszbemutatóját, amelyen az év elején bejelentett első Star Wars-tévésorozatot készítő Jon Favreau is jelen volt. Az 51 éves rendező, forgatókönyvíró és producer a Nerdist beszámolója szerint a vörös szőnyegen munkatársuknak elárulta, hogy

a készülő széria a Star Wars: A Jedi visszatér és a Star Wars: Az ébredő Erő között fog játszódni, egészen pontosan hét évvel a hatodik epizódban látott endori csata után.

Favreau elmondása szerint mostanra már a felét megírták a sorozatnak, amelyben teljesen új karakterek fognak bemutatkozni. Mindehhez még azt is hozzátette, hogy a forgatás során majd a szintén általa rendezett 2016-os A dzsungel könyve készítésénél használt csúcstechnológiát fogják alkalmazni.

Az eredetileg színészként ismertté vált Favreau évek óta rendszeresen dolgozik a Disneynek, ő rendezte A vasembert és a Vasember 2-t is, melyeket a Bosszúállók-filmekel együtt producerként is jegyez.

Az egyelőre cím nélküli Star Wars-sorozat a korábbi bejelentés szerint várhatóan 2019 második felében fog startolni és a Walt Disney új streaming-platformján lesz majd látható.

Han Solo mozija más lesz, mint az eddigi Star Was-filmek
Állítja a rendező Ron Howard a Solo: Egy Star Wars-történet első werkjében, amely egy új előzetesnek is beillik.
Kiemelt kép: Lucasfilm/20th Century Fox

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik