Kultúra

Star Wars: kiderült, hány filmet terveznek a fiatal Han Solóval

A Solo: Egy Star Wars-történetben a csempészt játszó Alden Ehrenreich árulta el, több filmre szerződött.

Még egy hónap és mozikba kerül a Walt Disney és a Lucasfilm második Csillagok háborúja-spinoffja: a Solo: Egy Star Wars-történet, amelyben a 29 éves Alden Ehrenreich alakítja Han Solo fiatal verzióját.

"Hónapokig kellett titkolnom, hogy én leszek Han Solo"
Ezt Alden Ehrenreich mondta, aki valójában már sokkal hamarabb megkapta a szerepet, mint ahogy azt eddig tudtuk.

A Vonzások, a Lenyűgöző teremtmények, a Blue Jasmin és az Ave, Cézár! című filmekkel ismertté vát színésszel az Esquire magazin közölt hosszabb interjút, amelyben egy ponton megkérdezték tőle, hogy egynél több filmre szól-e a szerződése. Erre Ehrenreich azt válaszolta, hogy

Három filmre szerződtem. Nem tudom, hogy ez hivatalosan, izé, publikus-e. De így van.

Azaz a Disney eredendően arra készült és készül, hogy (amennyiben ez a Star Wars-film is beváltja a hozzá fűzött reményeket, úgy) egynél több bőrt húznak majd le a népszerű csempészről. Jó kérdés persze, hogy milyen lesz és hoz-e majd annyit a stúdió konyhájára a problémás forgatású spinoff, amely tavaly még egy botrányos rendezőváltáson is átesett.

A Solo: Egy Star Wars történet nagyjából arról fog szólni, hogy miután a vakmerő csempészpilóta, Han Solo találkozik későbbi másodpilótájával, Chewbaccával (Joonas Suotamo), illetve a hírhedt szerencsejátékos Lando Calrissiannel (Donald Glover) egy utazáson, társulnak egymással – no meg egy Qi’Ra (Emilia Clarke) nevű titokzatos leányzóval –, hogy egy Tobias Beckett (Woody Harrelson) nevű simlis fazon megbízásából véghez vigyenek egy amúgy kivitelezhetetlennek tűnő akciót.

Magyarul még vagányabb a Han Solo-mozi új előzetese
Elkészült a Solo: Egy Star Wars-történet végső trailerének szinkronizált változata.

Az Oscar-díjas Ron Howard rendezésében közelgő Solo május 24-én fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Walt Disney/Lucasfilm

Ajánlott videó

Olvasói sztorik