Kultúra

Fantasztikus képek érkeztek a készülő Queen-moziból

Rami Malek és társai kiköpött úgy fognak kinézni a filmben, mint Freddie Mercuryék a '80-as években.

Utoljára decemberben érkezett hír az idei év egyik legizgalmasabb hollywoodi produkciójaként készülő Bohemian Rhapsody című Queen-moziról, amely akkor a rendező Bryan Singer körül kialakult botrányt követően megtalálta új direktorát, az eredetileg színész Dexter Fletcher személyében.

A Wild Bill, a Sunshine on Leith és az Eddie, a sas után a negyedik nagyjátékfilmjét dirigáló Fletcher vezényletével azóta befejezték a forgatást és már az utómunkálatok zajlanak, vélhetően ezért is lépett a 20th Century Fox és (ha még előzetest nem is, de) közzétettek két új képet a produkcióból. Miként azt már a tavalyi első fotók is sejtették, az Instagramon megjelent újak igazolják, hogy a Freddie Mercuryt megformáló Rami Malek mellett színészkollégái is tökéletesen fogják megidézni a Queen tagjait.

A new photo from #BohemianRhapsody. In theaters November 2, 2018. @officialqueenmusic @bohemianrhapsodymovie

20th Century Fox (@20thcenturyfox) által megosztott bejegyzés, Ápr 26., 2018, időpont: 12:14 (PDT időzóna szerint)

#BohemianRhapsody. In theaters November 2, 2018. @officialqueenmusic @bohemianrhapsodymovie

20th Century Fox (@20thcenturyfox) által megosztott bejegyzés, Ápr 26., 2018, időpont: 12:15 (PDT időzóna szerint)


A Queen-film a kétszeres Oscar-jelölt Anthony McCarten és a BAFTA-díjra nominált Justin Haythe forgatókönyvéből, illetve Graham King producerálásával készül és a ’70-es évekbeli feltöréstől az 1985-ös Live Aid koncertig fogja követni az együttes történetét. A Queen tagjait a Mr. Robottal befutott Malek mellett Gwilym Lee (Brian May), Ben Hardy (Roger Taylor) és Joseph Mazzello (John Deacon) játsszák.

A közelmúltban előrébb hozott premierdátum értelmében a Bohemian Rhapsody december helyett november 2-án fog debütálni az amerikai mozikban. A hazai bemutató még nem ismert.

Döbbenetes lesz a Mr. Robot színésze Freddie Mercuryként
Rami Malek teljesen átlényegült Freddie Mercuryvé, márpedig őt nem egyszerű akár csak megközelíteni is.
Kiemelt kép: New Regency Pictures/20th Century Fox

Ajánlott videó

Olvasói sztorik