Kultúra

Zúzásból és drámából nem lesz hiány a Bosszúállók 3-ban

Ezt kommunikálják a szuperhősmozi új kedvcsinálói, amelyek eddig nem látott pillanatokat is lelepleznek a filmből.

Már kevesebb, mint egy hónap és mozikba kerül a Bosszúállók: Végtelen háború, amelynek kétségtelenül felpörgött a promógépezete és immár néhány naponta újabb infót/promót pattint az internetre.

A lehengerlő második előzetes óta elkezdtek megjelenni az első tévészpotok, amelyekből eddig kettő érkezett. A trailereknél rövidebb videók szokás szerint új snitteket is csepegtetnek a szuperprodukcióból.

Mint ismert, a Végtelen háborúban találkozni fog egymással minden eddig megismert Marvel-hős, így a földiek mellett A galaxis őrzői csapata is, hogy közös erővel felvegyék a harcot a méretes és kegyetlen Thanosszal (Josh Brolin), aki azért érkezik a Földre, hogy megkaparintsa a hatalom végtelen ékköveit.

A Jim Starlin által írt 1991-es Végtelen hatalom című kultikus Marvel-történeten alapuló Végtelen háború forgatókönyvét az Amerika Kapitány: A tél katonája és a Polgárháború sztoriját is közösen kidolgozó Christopher MarkusStephen McFeely duó írta. Az említett Amerika Kapitány-filmeket is közösen jegyző Anthony Russo és Joe Russo rendezésében készülő film április 26-án fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Marvel Studios

Ajánlott videó

Olvasói sztorik