Kultúra

Kiderült, ki lesz a Wonder Woman 2 főgonosza

És már az is megvan, hogy ki a legfőbb esélyes a karakter megformálására.

Még júliusban jelentette be a Warner Bros. Pictures, hogy (természetesen) folytatást kap a Wonder Woman, amely a 822 millió dolláros összbevételével a stúdió második legprofitálóbb szuperhősfilmjévé vált a 873 milliós Batman Superman ellen – Az igazság hajnala után. Az azóta bemutatott Az Igazság Ligája összesítésben csupán az ötödik a maga 657 milliós termésével.

A Wonder Woman 2 beharangozása mellett már kitűzték (majd aztán a közelmúltban előrébb hozták) a premierdátumát, illetve mostanára már meg is kezdődött a forgatás i munkálatok előkészítése. Ebből következik az is, hogy a Deadline beszámolója szerint a cselekménnyel kapcsolatban kiderült, hogy

Csodanő ellenfele a második filmben Cheetah, azaz Gepárd lesz, akinek megformálására a Koszorúslányokban nyújtott alakításáért Oscarra jelölt Kristen Wiiget szemelték ki a készítők.

Kristen Wiig. Fotó: Getty Images/FilmMagic/Jason LaVeris

Hivatalosan ugyan még nem jelentették be, de a Deadline mellett több külföldi hírportál is úgy tudja, hogy Wiig vállalná is a szerepet és már gyakorlatilag meg is egyezett a Warner Bros. stúdióval.

Cheetah karakteréről azt kell tudni, hogy Csodanő egyik legfőbb ellenfele, aki a DC képregényekben több formában is felbukkant. A legismertebb inkarnációja az antropológus Barbara Ann Minerva, aki Afrikában egy ősi rituáléba keveredve frigyre lép a gonosz isten Urzkartagannal és így elnyeri a gepárdistennő erejét.

A Wonder Woman 2-t az első filmet is levezénylő Patty Jenkins rendezi és természetesen ismét Gal Gadot játssza majd a főszerepet. A produkció 2019. november 1-jén fog debütálni az amerikai mozikban.

60 éve nem volt ilyen: nők vitték sikerre a múlt év 3 legprofitálóbb filmjét
Utoljára az 1950-es évek végén fordult elő olyan, hogy színésznő játszotta a főszerepet a TOP 3 hollywoodi produkcióban.
Kiemelt kép: Warner Bros. Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik